Şimdi Ara

Arnice Merlin Dik Elektrikli Süpürge 72.99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arnica-merlin-elektrikli-pratik-supurge-249166304

    iyi midir değil midir bilmiyorum, fiyatı piyasaya göre uygun olduğu için paylaşmak istedim, aynı zamanda ihtiyacım da var kullanan arkadaşlar bir yorumda bulunabilirler mi acaba?



  • 1000w halı süpürmede kesinlikle tatmin etmez. evde başka süpürge yok ise bunu almanız kesinlikle mantıklı değil. bu daha çok gündelik yüzeysel süpürme ve fonksiyonel pratik olmak üzere tasarlanmış bir ürün. bu cihazı görmedim fakat el süpürgeleri her zaman arkadan toz çıkartır bununda ana gövdesi el süpürge tipi. kesinlikle alıp da evde ana süpürge yapılacak bir ürün değil. ama fiyatına göre de fonksiyonel bir ürün sürekli koca gövdeli makineyi hazırlayıp toplamak yerine alternatif bir ürün olarak alınabilir.
  • Ben kullanıyorum, birkaç ay önce vatan bilgisayardan 67 liraya falan almıştım, günlük olarak iyi ama genel ev temizliği için pek tavsiye etmem çekimi çok iyi değil halının arasına kaçanları zor çekiyor, içini açıp temizlemesi zor, evinde genel temizlik için başka makinen varsa günlük olarak alınabilir sadece bunu kullanacaksan ben çok tavsiye etmem, ayrıca mobilde olduğum şu anda diğer sitelerde ki fiyatlarına bakamıyorum ama 73 lira çok sıcak gelmedi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakir darky,arzum hera vs. çıkmadan bu ürün vardı inanılmaz sattık ama bu ürün kadar sıkıntı yaşadığımızı hatırlamıyorum çok arıza veriyordu.
  • Bizde de Arzum marka var,eskilerden...Hiç tavsiye etmem...Gürültüsünü duysan birşey yapacak sanırsın,şamata o biçim,icraat sıfır...
    Böyle dik pratik süpürgelerde en iyisi Dyson sanırım...
  • arnica kullandım hiç tavsiye etmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.