Şimdi Ara

ArkdaşLar Yardım edermisiniz:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Charım Soyuldu ArkdaşLar Yardımlarınızı Bekliyorum Axe yim violet imi Caldılar:( Bi şey buLun içinizden ne geliorsa işte Şimdiden tşkLer:)



  • Adım NampSter
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19290731/tm.htm

    Yukardak linkteki topic sana ait ve orda demişsinki violet rodum gitti şimdi diyorsunki axe yim violetimi çaldılar, Dalgamı geçiyorsun adammı kekliyorsun belli değil...! Orda bi kaç arkadaş sana yardımda bulunmuş ne verdiklerini bilmiyorum ama onların verdikleri itemleridemi çaldırdırdın tekrardan? Yani bu ikinci topic ikinci hack içinmi?
  • Yok kardeşim Biz de öyLe kötü alışkanlıklar allaha şükür Bak..Benim İnventory de Violet Rod Ve Violet Axe Vardı ben Violet Rod Kullanıyodum Bir Adam Trade Attı Kabul Ettim.Ben de Ayrıca Rod Ve Axe Skilleri Acık. Her Şeytim Gitti 70 lwl Tiger im
    yani Bizde Hack faLan olmaz Ayrıca Bana..Old StyLe 2 m Verdi İtem deil:( Biraz Dikkat Et
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DarkRen

    Yok kardeşim Biz de öyLe kötü alışkanlıklar allaha şükür Bak..Benim İnventory de Violet Rod Ve Violet Axe Vardı ben Violet Rod Kullanıyodum Bir Adam Trade Attı Kabul Ettim.Ben de Ayrıca Rod Ve Axe Skilleri Acık. Her Şeytim Gitti 70 lwl Tiger im
    yani Bizde Hack faLan olmaz Ayrıca Bana..Old StyLe 2 m Verdi İtem deil:( Biraz Dikkat Et


    Kardeş ben senin ne item aldığını nerden bileyimki biraz dikkat et yazmışsın. Orda yazan yaptığınız ve yapacağınız yardımlar için teşekkürler demişsin son mesajında. Ondan öncekilerde şu lazım bu lazım diye konuşmuşsunuz. İtem aldığını düşündüm yani o kadar. Tama nası istiyorsan öyle davran kimden ne yardım bekliyorsan allah yolunu açık etsin...!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.