Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardımcı olun ne olur!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.
    Direk konuya gireceğim sizi oyalamıycam.Ben direksiyon seti almayı düşünüyorum.Ama fiyatı 80 ile 120 tl arasında olacak.Sizin bana önerebileceğiniz direksiyon setleri var mı? Ben goldmaster rc-419 u düşündüm ama nasıl olduğunu bilmiyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim.
    Şimdiden Teşekkür ederim.http://www.hepsiburada.com/liste/goldmaster-rc-419-oyun-direksiyonu/productDetails.aspx?productId=oyungold8889378&categoryId=1200698







  • Açıkçası böyle bir sete 120 TL gibi bir para vermek ile 120 TL'yi doğalgaz faturasına vereceğime 5'er TL'lik banknotlar halinde yakayım öyle ısınayım mantığı arasında pek bir fark yok.Paranızı boşa harcamayın.Alabileceğiniz,sizi tatmin edecek en ucuz direksiyon seti Logitech DFGT'dir.250 TL gibi bir fiyata bulunabiliyor piyasada (sanalmarketim.com).Böyle bir parayı direksiyon setine vermek istemeyebilirsiniz.O zaman en azından heves gidermek maksatlı 20-30 TL'lik setlere yönelin derim ben.Yada en mantıklısı forumdan 2. el bir DFGT bulmanız olacaktır.Az kullanılmış,temiz setler var.Tam piyasasını bilmiyorum ama durumuna göre 150 TL'ye kadar bulunabilir sanırım.
  • Teşekkürler. Ama ben bir bakayım 2.el logitechlere amam güvenip almak gelmiyor içimden. Parayı gönderince ürünün geleceğine güvenemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atkneskc09

    Teşekkürler. Ama ben bir bakayım 2.el logitechlere amam güvenip almak gelmiyor içimden. Parayı gönderince ürünün geleceğine güvenemiyorum.

    İlla para gönderip almak zorunda değilsiniz,satıcı arkadaşla konuşursunuz,buluşarak,kontrol ederek elden teslim alırsınız :)
  • Çok Teşekkür ederim.Mantıklı bnce de :) Ben sitede hangi bölümde bulabilirim bu satılıkları?
  • 2.el bölümünde genelde Konsollar ve Aksesuarları,Diğer 2. el ürünler kısımlarına açılıyor ilanları.

    Linkler;
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_275/tt.htm

    http://forum.donanimhaber.com/forumid_262/tt.htm
  • Çok Teşekkürler arkadışım sana nasıl teşekkür etsem azdır. Çok ama çok yardımcı oldun teşekkürler. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.