Şimdi Ara

Arkadaslar yardim edin philips tv ps4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yardim edin bende 55 inc philips full hd led tv var ama nedense hic iyi goruntu alamiyorum sanki goruntu cok rahatsiz ediyor ve far cry 4 aldim gta 5 hic zevk almiyorum televizyon yeni 3 gun once geldi ne yapmam lazim televizyon modeli

    Philips 55pfh5509-88 anlamadim gitti belki cok buyuk oldugu icin daha alisamadim ama hic kat zevk almiyorum acitiyo gozlerimi ne yapmaliyim belki ayarlar kotu dur saolasiniz simdiden ben makedonyali turk oldugum icin turkcemde biraz sorun olabilir ozur dilerim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up yardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun moduna alın ve TV ayarlarından keskinliği düşürün kendine gelir.
  • illegalsistemdeneme İ kullanıcısına yanıt
    Tam rahatsız eden ne anlamadım, ben de 55" philips tv de oynuyorum memnunum. Fotoğrafta belli oluyorsa fotoğraf atın. Çok mu yakından oynuyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okadar yakindan oynamiyorum ama ne bileyim aksam eve gidince foto atarim ama sanki internette insanlar ss fotolari goruyorum kat kat daha iyi benimkinden mesela aksam olunca oyundan araba bile suremiyorum yolu cok siyah gosteriyor bide bide bi sorunum daha var psn ye baglanamiyorum lutfen bekleyinde kaliyor 10 15 dk ama girmiyor sorun ne olabilir acaba aksam eve gelince fotolari atarim cevaplar icin cok tskler insalla cozum bulur arkadas demis philips 55 inc ekran ayarlarin nasil senin gibi yapinca belki duzelir tskler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illegalsistemdeneme -- 19 Kasım 2014; 17:44:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illegalsistemdeneme İ kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamıyorsam görüntü seçeneklerinden canlı'yı seçmiştim, normal hali bende de karanlık. Seçenekler kısmından parlak olanını seç ama gözün yorulabilir kendine göre ayarla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.