Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIM EDİN ÇILDIRCAM ŞİMDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quanchii

    quote:

    Orijinalden alıntı: aypc


    quote:

    Orijinalden alıntı: quanchii

    Yaklaşık aynı gücü çeken başka bir ekran kartı veya bulabilirseniz aynı gpulu bir kart deneyin.Benim tahminim psu yetersizliği.
    Hd5850 ekran kartımı ilk aldığımda 350 watt bir psuya bağlamıştım(nasıl bir kafadaysam) herşey çalışır görünürken ekrana görüntü vermedi.430 watt bir psu ile uzun zaman kullandım.
    Kısacası Psu yetersizliği diye tahmin ediyorum. 12v çıkışı yetersiz geliyor olabilir.

    hocam psu da denedik sorun %99 anakart uyusmazligi diye tahmin ediyorum.bugun pcie 3.0 destekli asus anakart geliyor.onunla deniycem.sonucu buraya yazicam.

    2 anakart üzerinde denemiş ve çalıştıramamış olmanız ve başka bilgisayarda çalıştırmış olmanız bence kesinlikle anakarttan bağımsız bir sorun olduğunu gösteriyor.16 yıldır pc kullanıyorum anakartın ekran kartı ayırdığını veya uyumsuz olduğunu görmedim açıkçası.

    hocam bu resim herşeyi anlatıyor sanırım.ekran kartı sorunsuz şekilde çalışıyor.MSI MARKA ANAKARTIN SADECE KUTUSU İŞE YARAKEN ASUSUN 7-8 YIL ÖNCE ÇIKAN ANAKARTI ÇATIR ÇATIR EKRAN KARTINI ÇALIŞTIRMAKTADIR.

    ŞİDDETLE UYARIYORUM.MSI MARKA ANAKART ALMAYINIZ ALDIRTMAYINIZ.

    [simage]
     ARKADAŞLAR YARDIM EDİN ÇILDIRCAM ŞİMDİ
    [/simage]

    [simage]
     ARKADAŞLAR YARDIM EDİN ÇILDIRCAM ŞİMDİ
    [/simage]




  • Valla dediğim gibi Foxconn undan Msi a , Gigabyte tan Asus a kadar 10 dan fazla anakart kullandım ve 10 larcasının kurulumunu yaptım hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Msi marka anakartlar ucuz olduğu için tercih ediliyor zaten.Msi marka anakartların sadece ses konusunda diğer anakartlardan daha iyi olduğunu düşünmüşümdür hep.Sadece kulaklık ile bangır bangır ses verdiği için yoksa tercih edilecek bir anakart değil zaten.(Bu arada işlemci ve ram ayırt ettiğine şahit olmuşluğumda var)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quanchii

    Valla dediğim gibi Foxconn undan Msi a , Gigabyte tan Asus a kadar 10 dan fazla anakart kullandım ve 10 larcasının kurulumunu yaptım hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Msi marka anakartlar ucuz olduğu için tercih ediliyor zaten.Msi marka anakartların sadece ses konusunda diğer anakartlardan daha iyi olduğunu düşünmüşümdür hep.Sadece kulaklık ile bangır bangır ses verdiği için yoksa tercih edilecek bir anakart değil zaten.(Bu arada işlemci ve ram ayırt ettiğine şahit olmuşluğumda var)

    hocam o gördüğün anakart asusun en az 7-8 yıllık bir anakartı.r7 265 i taktım.çat diye görüntü geldi.10 gündür uğraşıyorum bu sorunla.msı in H61M-P21(B3) anakartı r7 265 i çalıştırmıyor.işde ispatı.
    msi firmasına mail attım.teknik servisden gelen cevap.ekran kartı üreticisine başvurun oldu.neymiş efendim ekran kartında sorun varmış.puhahahahahahah.adam msı ın teknik servisinde çalışıyo düşünün gerisini artık.BENDE BUNU İSPAT ETMENİN SEVİNCİNİ YAŞIYYİM.ONLAR TEKNİK SERVİSDE ÇALIŞIYOR DURSUNLAR.ÇOK BİLİYOLARYA UZMAN EKİP...


    SONUÇ OLARAK....MSI MARKASININ KUTUSU,ASUSUN ANAKARTINA ALTINA DESTEK OLMAKDAN BAŞKA HİÇBİR İŞE YARAMAMIŞTIR.MSI ANAKART ALMAYINIZ ,ALDIRTMAYINIZ.ALANLARA SOPAYI GÖSTERİNİZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aypc -- 13 Ekim 2015; 9:48:33 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.