Şimdi Ara

ARKADASLAR YA LÜTFEN Bİ BAKIN...!DELİ OLCAM YOKSA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SLM ARKADASLAR KOLAY GELSİN

    YA BENDE 1.9D CİTROEN BERLİNGO VAR.
    ŞİMDİ YENİ NESİL DİZEL MOTORLAR HEP TURBOLU. HDİ DENİLEN BİŞE
    BENİM 1.9D BERLİNGOMA BU HDİ DENİLEN SEY NASIL YAPILIUR YADA YAPILKMAZMI.
    HDI YAZAN ARACA BİNDİM MANYAK GİDİYO BENİM ARAC SANKİ KANI GİBİ GİDİYOR YOKUSLARDA HİÇ TIRMANAMIYOR.
    BU HDI BENİM ARABAMA OLURMU.


    BİLGİSİ OLAN ARKADASLAR. YA Bİ ZAHMET BAKSANIZDA CEVAPLASANIZ.

    SAOLUN TESEKKÜRLER....









    www.acilsistem.com
    GAZİANTEP ACİL SİSTEM BİLGİSAYAR.
    ceboca@windowslive.com







  • uzun süre bende 1.9d kullandım.çok hantal bir motor.arabaya turbo takılırmı bilmiyorum.olursa bile çok masraflı olur.yeni kasa 1.6hdi iler gayet uygun fiyata ikinci elleri mevcut
  • arkadaşım ilk olarak onların turbosu enjeksiyonlu turbo yani hawa filtresi gibi neyse sen turbo takdırcam diyosun tamam takdır ama ilk önce krank mili vesayire bir çok sey yapılması lazım bence sen oo arabayı sat hiç birşey olmazz... iş için kullanıyorsan beyaz 2004 ford connect war 90 beygir TURBO DİZE YARI PANELVAN 18.000 BİN LİRA İSTİYORUZ İSTİYORSANIZ BİRŞEYLER OLUR ÇİFT SÜRGÜLÜ KOLTUK VAR KROM'A BENZER JANT KAPAĞI VAR AMERİCAN CAM FİLM VS VS TEMİZ KULLANILMIŞ ARABA EVDEN İŞE İŞTEN EVE KULLANILDI TEMİZ İSTİYORSAN FİYATTADA BİRŞEYLER YAPARIZZ BİLGİ İÇİN ultraslan-53-@hotmail.com dan ulaşa bilirsiniz
  • 1.9 motorlara turbo ilavesinin yapılabildiğini ben de duymuştum . Almanyada 1.9 turbo versiyonlar mevcutmuş. bu konuyu tartıştığım bir abim turbo unitesini getirtip araca ilave edebileceğini soylemişt. bu abiyi birkaç aydır gormuyorum kendisi uluslararası çalışan bir tır şöförü kendinin 1.9 peugeotu vardı.
    mantıken düşünecek olursak aslında ters geliyor. yani sadece tek turbo ilavesiyle olacak iş değil veya olsa bile hdi farklı turbo farklı. turbo olsa şayet extra güç tabii ki ama bence uğraşma aracın orjinalliğini bozdun mu sonrasında başka sıkıntılar alırsın başına.
    evvela şimdiki muayene mevzusu bayağı bir ayrıntılı. araca ek birşey yapamıyorsun hatta birçok kullanıcıya jantları sokturup orjinal jant ve lastik ebatını sağlamadan muayene yapmadıklarını duydum. araç ticari sınıf dolayısıyla her yıl muayene gibi bir hastalığımız var.
    bu arada ilgilenirsen bende 4 aylık bir berlingo 1.6 hdi sx var . c4 almayı düşünüyorum . dolayısıyla en az 4 milyar yırtacam gibi gorunuyor.
    bilgi istersen pm. at




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.