Şimdi Ara

arkadaslar samsung LCD LE32R81B nasil ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bu tv yı alıp kullananlar varmı memnunmusunuz goruslerınızı beklıyorum tessekurler...

     arkadaslar samsung LCD LE32R81B nasil ??



  • yeni başlık açmaya gerek yoktu. samsung lcd klübünde yeterince bilgi var. sorularına cevap da bulabilirsin.
  • Teknosa Antalya da 32 S81 ve 32R81 modellerini inceleme fırsatıj oldu kada farklılığı yanında. dediğin özellikler var farklı olarak ama en öenmlsi oradaki satıcı gösterdi hareketli bir kaç video da S serisi yavaş kalırken R serisi harekete ayak uyduruyordu.
    Yani S serisinde devam eden hareket yandan ve azıcık uzaktan bakınca kesik kesik görünüyor du ama R serisinde bu kesiklik yoktu.
    aralarında 400YTL fark var bence R serisi alınabilr.

    Not başka yerde yazmıştım ama burada da dursun bak o zaman
  • Dün satın aldım ve kullanmaya başladım. Harika bir lcd. Uydudan iyi performans alıyorum ama benim için asıl önemli olan pc bağlantısı ki işte bu konuda muhteşem bir cihaz...
  • yeri gelimişken sorayım bu R81 ile S81 arasında tam olarak ne farklılılar var acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kheldar
    Dün satın aldım ve kullanmaya başladım. Harika bir lcd. Uydudan iyi performans alıyorum ama benim için asıl önemli olan pc bağlantısı ki işte bu konuda muhteşem bir cihaz...

    Hayırlı olun, güle güle kullanın.

    PC bağlantısını HDMI çıkışlı ekran kartı ve HDMI-HDMI kablo ile yapıyorsunuz herhalde.
    1:1 pixelmapping almakta bir sıkıntı yok herhalde değil mi ?
  • PC bağlantısını ekran kartının DVI-D çıkışını, TV nin 15 pinlik PC girişine bağlayarak sağlıyorum. 1:1 de hiçbir sorun yok. 1360-768 çözünürlükte ve harika..
  • dvı bağlantısı ile hdmi bağlantısı arasında görüntü kalite farkı yok diye biliyorum sonuçta dvi en iyi görüntü aktarımı yapılabilen bir çıkış hdmi ise hem ses hem görüntüyü en iyi şekilde aktarıyor.

    Bende bu televizyonu almayı düşünüyorum acaba 15 pinlik pc girişi dediğiniz bildiğimiz vga girişimidir?

    Ekleme: Birde ben bu cihazı 2000-2100 ytl nakit paraya almayı süşünüyorum bulabilirmiyim piyasada nakit olarak bu fiyata?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 25 Mayıs 2007; 16:42:12 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: iKSBAKs

    yeri gelimişken sorayım bu R81 ile S81 arasında tam olarak ne farklılılar var acaba?


    Bence inanılmaz farklar var. Başkaları farklı düşünebilir. R serisinde, Movie Plus ile Wide Color Enhancer özellikleri S serisinde olmayan önemli eksiklikler. Movie plus, bir sonraki görüntüyü tahmin ederek 2 görüntü arasına kare ekleyen ve görüntünün devamlılığını ve güzelleşmesini sağlayan özellik. Wide Color Enhancer ise, mavi-yeşil renklerin her tonunu aynı görüntüde gösterebilen, renklerde geçişi netleştiren önemli bir özellik. Bu özelliğin değerini, dağ-okyanus görüntüsü birlikte olan karelerde daha iyi anlıyorsunuz. Ayrıca HDMI üzerinden ev sinemasına da tek kumanda ile hükmedebilme özelliğini de ekleyeyim. Bence bu fiyat farkına kıyaslanmaz bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 25 Mayıs 2007; 17:20:37 >




  • Hunter_one dostum, bende nakit olarak aldım televizyonumu. 2.340 ytl ye teknosadan aldım. Almadan önce çok dolaştım ve 2.300 ytl den aşağı nakite kimse bırakmadı. Üstelik en az 1 hafta sonra teslim ederiz dediler. Bende beklememek için teknosadan aldım...

    15 pin dediğim bildiğimiz vga girişidir evet...
  • LCD HDTV kategorisinden neoklasik bir seçki: R8 Serisi (Bordeaux Plus) Yenilikçi ve fonksiyonel tasarıma sahip Bordeaux serisi, üstün ses ve görüntü kalitesinin yanı sıra mekanlara dekoratif bir obje olarak da renk katmasıyla pazara çıktığından bu yana tüm dünyayı kasıp kavurmuştu. Samsung, şimdi de Bordeaux Plus serisi ile aynı akımı sürdürmeyi hedefliyor. 23, 26, 32, 37 ve 40 inç ekran seçenekleri ve neoklasik siyah veya inci beyazı renkleriyle sunulan serideki televizyonlar, mekanlara şıklık katıyor. Anynet+ özelliği ile çoklu uzaktan kumanda kontrolü problemine gerçek bir çözüm getiriyor; ev sinema sistemi cihazları ve HDMI-CEC uyumlu AV ürünlerini, tek dokunuşta çalıştırma, kayıt etme ve bekleme işlemlerini komple bir sistemde gerçekleştirebilmek için kolayca entegre edebiliyor. Ön kısmın alt tarafına görünmeyecek şekilde yerleştirilen gizli bar tarzı hoparlörler orijinal sesi yüksek kaliteyle iletirken, televizyon sahip olduğu sofistike ve minimalist tasarımını rahatlıkla gözler önüne seriyor. R8'i diğer Flat Panel TV modellerinden ayıran en önemli özelliği sahip olduğu farklı biçimdeki kıvrımlı çerçevesini donatan transparan kristal kaplama. Siyah renkli modellerde aydınlatma buz mavisi, beyaz modellerde ise sıcak bir sarı. Ancak aydınlatma özelliği izleyicinin isteğine göre kullanılmayabiliyor. Televizyonunun kenarına boylu boyunca gömülmüş modern dokunmatik sensör düğmeleri, kıymetli mücevherleri andırıyor ve televizyonun zarif görünümüne ayrı bir şıklık katıyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.