Şimdi Ara

Arkadaşlar PSU alacağım ACİL YARDIM LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Geçen gün 6,5 yıldır kullandığı XILENCE 1000w PSU oyun oynarken aniden nalları dikti. Sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını bilmiyorum fakat çok büyük olasılıkla PSU olduğunu tahmin ediyorum. Anakartın led ışıkları yanıyor ama power tuşuna basınca ya hiçbir tepki gelmiyor yada 2 kasa fanını çok az hareket ettiriyor.

    Ekran kartlarının her ikisi, CPU ve Ram leri OC li kullanıyorum haliyle oc yapıncada daha fazla güç çekiyor. Aslında 1000w sistemime tam anlamıyla yetmiyormuş bunu asus'un sitesinden http://support.asus.com/PowerSupply.aspx?SLanguage=en
    hesaplayarak yeni öğrendim. Hesaplamaya göre min.1150w psu öneriyor tabi oc li değerler buna dahil değil ama bozulan psu senelerdir bir sorun yaşamadım.

    İki PSU arasında kararsızım biri Cooler MASTER V1200 Platinum diğeri Silverstone Strider 1500W 80+Gold. Şimdi bu iki psu da hayli hayli oc li veya oc siz çok rahat stabil şekilde sistemi çalıştırır düşüncesindeyim fakat en çok kafamı karıştıran nokta kalite ve uzun ömür. Cooler master 7 yıl garanti verirken Silverstone 3 yıl veriyor ama diğer taraftan silverstone 1500w yani psu hiç bir şekilde tam güçte çalışmayacak bu da daha az ısınma ve daha uzun ömürlü kapasitör demek. Sizce ne yapmalıyım ?
    Zaman ayıran herkese Teşekkürler :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.