Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN ACİLL YARDIMMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar wow accountuma uzun süredir girmiyordum bir yıl kadar oldu geçenlerde bir burning crusade paketi aldım ve siteden hallettim daha sonra oyun için ödeme yapmak istedim normal kredi kartlarıyla sanırım olmadı fazla yanlış deneme yaptım daha sonra garanti bankası sanal kart çıkardım sanal karta para aktardım ve ödeme yapmak için mastercardı seçtim yanlız ödeme olmuyor bi türlü giremedim oyuna onayladıktan sonra şu uyarı geliyor ;


    You have reached the maximum number of attempts (3) to enter your card/account information within a day. For security reasons no further attempts are possible at this time. It could be that your bank is not accepting the payment attempts, and you could contact them to check if there are any issues with the details. If you have any questions, please contact our Billing Support team viawww.wow-europe.com/en/support/.



    lütfen arkadaşlar yardımcı olun acaba çok deneme yağtığımdan mı oldu anlayamadım bankayıda aradam herhangi bir sorun olmadığını söylediler çıldırmak üzereyim ????







  • Galiba 3 kere yanlış girdikten sonra 24 saat kapatıyolar ödemeyi,yani 1 gün bekleyip yeniden denemelisin
  • Evet dostum günde 3 kere yanlış girme hakkın var
  • hmm teşekkür ederm arkdşlar yarını bekliyeceğiz anlaşılan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.