Şimdi Ara

Arkadaşlar Konumuz Matematik ( 0 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle mehaba; matematiğim çok iyi değil hatta hiç iyi değil sadece biraz temel matematiğim var. Şimdi sorum şu ben mühendislik bölümü okumak istiyorum ve elimden geldiğince matematiği öğrenmek istyorum bu arada dopng hfza vs. platformlar pek işe yaramadı çok fazla odak problemi yaşıyorum. NE YAPMALIyım?

    Arkadaşlar Konumuz Matematik ( 0 )


    Arkadaşlar Konumuz Matematik ( 0 )







  • Hiçkimsenin bi konu hakkında fikri olamazmı bu mudur yani

  • Mühendislik... kelime kökü 'hendese'den, yani hesaplamaktan gelir. Hesap yapmayı sevmiyorsanız mühendislik seçmeyin. Teknik konuları seviyorsanız bilim alanlarını tavsiye ederim. Odaklanma problemi yaşıyorsanız, konsantre olamıyorsanız büyük ihtimalle sevmiyorsunuz.


    İkinci ihtimal, eğitimi verenler bunu doğru düzgün yapamıyorlar. Limit konusunu lisede bir türlü anlamazken bir mühendislik dersinde hemen anlamıştım. Liselerdeki matematik derslerine 'aritmetik' denilse daha doğru olur. Konuyu anlatanlar ve müfredat konuya hakim değil, matematik konularına ortasından giriyorlar.


    YouTube'da üniversitelerin ders kayıtları var, özellikle Columbia Üniversitesi'nin kayıtları iyi, derslerini ilk paylaşanlardan... orada bir test edin kendinizi, bakalım sevecek misiniz.



    Arkadaşlar Konumuz Matematik ( 0 )MIT OpenCourseWareyoutube
    MIT 8.334 Statistical Mechanics II: Statistical Physics of Fields, Spring 2014 View the complete course: http://ocw.mit.edu/8-334S14 Instructor: Mehran Kardar In this lecture, Prof. Kardar introduces Dissipative Dynamics, including Brownian Motion of a Particle. License: Creative Commons BY-NC-SA More information at http://ocw.mit.edu/terms More courses at http://ocw.mit.edu
    https://www.youtube.com/watch?v=Rv1UBrGVGFk


    Arkadaşlar Konumuz Matematik ( 0 )Stanfordyoutube
    (April 1, 2013) Leonard Susskind introduces statistical mechanics as one of the most universal disciplines in modern physics. He begins with a brief review of probability theory, and then presents the concepts of entropy and conservation of information. Originally presented in the Stanford Continuing Studies Program. Stanford University: http://www.stanford.edu/ Continuing Studies Program: http://csp.stanford.edu/ Stanford University Channel on YouTube: http://www.youtube.com/stanford
    https://www.youtube.com/watch?v=D1RzvXDXyqA&list=PLpGHT1n4-mAsJ123W3fjPzvlDHOvIhHA0




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.