Şimdi Ara

Arkadaşlar Hangisi Daha Uzun Mesafelidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar site içinde kullanmak için wifi cihaz almak istiyorum,iki ürün arasında kaldım.Hangisi sıkıntısız, kesiintisiz çalışır, daha uzun menzillidir?


    1- NEW Alfa 1000mW USB WiFi AWUS036H

    2- EDUP ED-W14 http://www.sanalpazar.com/Outdoor-5km-Higi-Power-Usb-Wireless-Adaptor__isp8635540

    Bir şey eklemek istiyorum edup orjinal sitesinde böyle bir model yok neden acaba?


    lütfen fikrinizi belirtiniz...



  • yok mu arkadaşlar fikri olan?
  • ben bunların satışını baya yaptım satış hala yapmaktayım. edup muş falan dış cephe anteni bunlar hikaye. 5km demiş adam ilana yuh diyorum :) alfa dersen kalitelidir açık alan 1km değerini yakalayabilir modem açısı yönü birbirine tam karşılıklı ise tabiki. bnm sattığım cihaz da buhttp://www.sanalpazar.com/Gsky-link-Cok-Ucuza-Wireless-Adaptor-Fiyat-Dustu__isp7351052
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuri787878

    ben bunların satışını baya yaptım satış hala yapmaktayım. edup muş falan dış cephe anteni bunlar hikaye. 5km demiş adam ilana yuh diyorum :) alfa dersen kalitelidir açık alan 1km değerini yakalayabilir modem açısı yönü birbirine tam karşılıklı ise tabiki. bnm sattığım cihaz da buhttp://www.sanalpazar.com/Gsky-link-Cok-Ucuza-Wireless-Adaptor-Fiyat-Dustu__isp7351052

    Arkadaşım iyi güzel de senin önerdiğin cihaz hiç iyi yorumlanmamış, yani benim önerdiklerimden daha da kötü




  • kötü denemez kardeş sadece kullanıcı isteğine bağlı bişey sana bir cihaz söylesem onu alacak mısın peki. 10km den alım için bir sistem. benim dediğim cihaz açık alan 500 600metre. kapalı alan farklı olur. 50 100metre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuri787878

    kötü denemez kardeş sadece kullanıcı isteğine bağlı bişey sana bir cihaz söylesem onu alacak mısın peki. 10km den alım için bir sistem. benim dediğim cihaz açık alan 500 600metre. kapalı alan farklı olur. 50 100metre.

    Kaç wat çıkıç 500 mü 1000 mi peki?Ya ben model hakkında pek iyi yorum bulamadım dedim, tabiki ürün memnuniyeti beklentiye göre değişir
  • ben bundan çok sattığım için benim sattığım ürün bu dedim sırf sana öneri yapmadım diğer verdiğin markaları da bildiğim için açıkladım. 50 metreden sinyal alacaksan kapalı alanda önü engellerle dolu ise bu tür cihaz işini görer demek istedim. çok değişik ürünler var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuri787878

    ben bundan çok sattığım için benim sattığım ürün bu dedim sırf sana öneri yapmadım diğer verdiğin markaları da bildiğim için açıkladım. 50 metreden sinyal alacaksan kapalı alanda önü engellerle dolu ise bu tür cihaz işini görer demek istedim. çok değişik ürünler var.

    Kaç wat çıkıç 500 mü 1000 mi peki?
  • 500mw gsky alfa 1000 mw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.