Şimdi Ara

Arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz kendinize gelin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz kendinize gelin!!!


(En Son Oy Tarihi: 1.1.0001)
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kendinize gelin. Dalga mı geçiyorsunuz.

    Ülkemizde genç nesil nasıl telef oluyor biraz anlayatım. Daha 14 lü yaşlarındasın. Sana bir hedef konulmuş. Derslerine iyi çalış iyi bir lise kazan. Köpek gibi çalışıyorsun. Sana koyulan hedefi yerine getiriyorsun. Bitti sanıyorsun. Biter mi? Yeni hedef konuluyor. İyi bir üniversite kazanmalısın. Devam ediyorsun neyi neden yaptığını bilmeden çalışmaya. Gencecik yaşında türev, integral hesaplıyorsun, eğrelti otunun nasıl ürediğini falan öğreniyorsun. Zerre kadar alakan olmayan saçalıklarla cebelleşiyorsun. Sonra üniversiteyi kazanıyorsun. Üniversitede manyakça bir sosyalleşme, eğlenceli yıllar hızlıca geçiyor.

    Koskoca mühendis, avukat vs. olmuşsun 4 bin tl maaş için ortalıkta geziniyorsun. Yahu kardeşim 4 bin tl maaş bin dolar bile etmiyor. Enflasyon olmuş yüzde 24, İstanbul gibi bir yerde nasıl geçineceksin 4 binle. Gözün açık olacak kardeşim hedefin ve donanımın olacak ki bu şehre ayak uyduracaksın. Patron dediğin adam, seni kaçırmamanın derdinde olacak. Ayrıca İstanbul “patron alaşağı edenlerin şehri” olması gerekir. Patron dediğin adam BMW ye biniyorsa senin ona yaklaşımın “Sen görürsün 5 seneye” olacak ve 5 sene sonra sen Range e bineceksin. At gibi olacaksın, yırtıcı vahşi havyan gibi olacaksın, kapitalizmin tüm gerçeklerini yaşayacak, yaşatacaksın. Bu yazdığım kötü birşey değil. Saf rekabetten bahsediyorum. Saf rekabet olmalı ki dünya ile yarışabilelim.

    Bakın Amerika ya dünyanın onu dünyanın süper gücü yapan şey burada anlattığım felsefedir. Kabullenmeyin, tüketmeyin kendinizi. Saldırın. Göreceksiniz nasılda adam oluyor herşey.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.