Şimdi Ara

Arkadaşlar Çok önemli lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ben geçen sene Türkcell şubesinden bir 6730c aldım. Ve daha sonra imeil numaram klonlandı. Türkcelldekiler bana fax yollamamı falan söylediler. Hpsini yaptım fakat telefonum sadece 1 numaraya açılmış oldu.

    Benim sormak istediğim şu. Ben telefonun servisi Genpa ya gidip her numara için telefonumu kullanmak istediğimi söylersem düzeltebilirler mi veya her numaraya açmam için ne yapmalıyım. Birde son olarak şunu sormak istiyorum. Eğer sadece bir numara açılırsa hat ben o numarayla numara taşıma yapsam bir sorun olur mu?

    Şimdiden teşekkürler.



  • Yasa gereği, garantili bir telefonun imei numarası klonlanırsa o telefon sadece tek bir numara ile çalışacak şekilde görüşmelere açılır. Yani Türkcell' in yaptığı iş doğru. Genpa' ya falan gitseniz de durum değişmez. Mecburen elinizdeki hat ve numara ile kullanacaksınız.
    Bana göre bu yasa kullanıcıyı mağdur ediyor. Garantili telefon alıyorsunuz; sizden kaynaklanmayan nedenlerden dolayı imeisi klonlanıyor. Kabak kullanıcının başına patlıyor.


    Numara taşıma konusunda da problem olabilir. Fakat şöyle bir çözüm olabilir; şu anda sizin telefonunuz elinizdeki mevcut hat ve numara ile eşleştirilmiş durumda, mevcut eşleştirilmiş hat ve numarayı iptal ettirip yeni bir hat ve numara ile eşleştirebilirsiniz.
  • Anladım. Ozaman mecburen tek numara ile idare edecez.

    Buarada teşekkürler ilgilendiğin için . Kolaygelsin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.