Şimdi Ara

arkadaşlar çok acil yardım :((( Creative MediaSource Organizer de playlist oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 1' de de New Playlist oluşturup isim veriyorum.
    2' de de şarkıları sürükleyip içine atıyorum.
    3' de te transfer ediliyor.

    fakat mp3 playerimin içinde bi türlü kopyalanmıyor şarkılar. içi hayla boş.
    " Bilgisayarım\Creative Zen Touch\Ortam\Playlists " içinde kopyala yapıştır yaparak şarkıları atıp dinleyebiliyorum. ama yüzlerce şarkı bu seferde hepsi birbirne girmiş oluyor ayırt edemiyorum.
    yardım edin lütfen 2 gündür ugraşıyorum beceremedim eksik bişey mi yapıyorum???



     arkadaşlar çok acil yardım :((( Creative MediaSource Organizer de playlist oluşturma







  • Öncelikle ben ZVM kullandığımı belirterek başlayayım. Gelelim senin soruna; Playlist oluşturmak için cihazın bilgisayara bağlı olmalı. ZVM bilgsayara bağlı değilken ben yapamıyorum. Ancak ZVM bilgisayara bağlı iken bu işleme izin veriyor, seninki de öyle olabilir.

    Ayrıca Playlistleri senin belirttiğin yerden yapmıyoruz ZVM de( Aynı program ZVM'dede var) Biz bu playlist işini ZEN VİSİON M MEDİA EXPLORER ADLI EKRANDAN YAPIYORUZ. Cihazlarımız farklı ama benzer programlar olabilir varsayımıyla bunu belirtiyorum.

    Bu ekran ZVM bağlı değilse aktif olmuyor. Burada Create Playlist seçeneğiyle playlistleri oluşturuyorum.
    Manege Playlist seçeneğiyle ise bunlara ekleme çıkarma yapıp düzenleyebiliyorum.

    Özetle; cihazlarımız aynı değil ama benzerlik olabilir varsayımıyla bunları belirtmek istedim. ZVM bilgisayara bağlı değilse bunu yapamıyoruz. Sende de öyle olabilirmi acaba? Birde bu playlistleri Bilgisayarında kayıtlı olanlar arasından değil, MP 3 playerimiz içindekilerden yapabiliyoruz. Senin sorundan ben bunları anlıyorum.

    Eğer, cihazdan ayrı olarak bilgisayarda dinlemek üzere playlistlerden bahsediyorsan bunu ben de bilmiyorum doğrusu. Ama bu özellik Windows Media player'de var. Muhtemelen Creative Mediasource programında da var. Sen nerede bu işlemi yapmak istiyorsan ona göre yaz . (Cihaz içinmi yoksa bilgisayar içinmi) Bilenler yanıtlayacaktır.




  • teşekkürler cevabın için vuralkan.

    bende 20GB ZEN TOUCH kullanıyorum.
    usb kabloyla cihazı bil. baglıyorum Media Player otomatik olarak buluyor eşitleme filan yapıyor.
    ben "Creative MediaSource Organizer" i açıyorum. bana burdan atabilicegimi söylemişlerdi. ama önceki mesajımda söyledigim gibi atılsa bile cihazımda şarkıları göremiyorum
    BİLGİSAYARIM' ı açtıgımda "NOMAD Explorer " var. ordan girmeye çalışıyorum ama ordada "not connect" diyor baglanmıyor....
    bilgisayarda değil mp3 playera şarkıları kopyalayıp orda dinlemek istiyorum ama nasip olmadı daha
  • Ayrıca söylemeyi unuttum, forumda 29 sayfaya ulaşmış olan Zen Touch bölümü var. Orayı baştan sona okuman önerilir. Belkide orada sorunun cevabı verilmiştir. Yada oradan devam et bence. Daha yararlı olur senin için. Bilenler o başlığı izlyordur.
  • saol vuralkan. bu bölümdeki mesajları incelemiştim yazmadan önce. ama senin dediğin 29 sayfalık konuyu bulamadım bu bölümde. linkini verirsen sevnirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: huseyni



    saol vuralkan. bu bölümdeki mesajları incelemiştim yazmadan önce. ama senin dediğin 29 sayfalık konuyu bulamadım bu bölümde. linkini verirsen sevnirim


    CREATİVE ZEN TOUCH HAKKINDA HER ŞEY şeklinde başlık var. Az önce 2. sayfadaydı. Halen aktif, en son 8 Temmuz 2007 de mesaj eklenmiş. Link koymayı yapamadım. Ama MP3 başlığı altında duruyor. Azıcık araman gerekecek. Orada cevap bulacağını sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.