Şimdi Ara

Arkadaşlar bir sorum olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar.bu işlerde çok yeniyim.iota çılgınlığına gireyim diyip 200 dolar cex.io dan kredi kartımla etherum aldıktan sonra binance.com a transfer ettim.hatta şu kedi olayı yüzünden 4 gün sonra hesabıma geçti ve ilk transferde çok çekindim :)param binance a vardığında 174 dolar kalmıstı.onunlada 40 tane iota aldım oda düştü vs vs. :) uzun lafın kısası yeni öğreniyorum.sorularıma gelince ;

    *cex.io dan 1 adet etherum alıp yine binance'a gondermek istiyorum.gün icinde bazen 30-40 dolar farklılıklar gordum.dolar kurundan dusukten alıp yuksekten satmaya calıssam faydaları zararları komisyonları nasıl hesaplanır.yani misal ne kadar bir artışta satmak sizce mantıklıdır?(komisyonlar düşünce)
    *binance.com arayüzü ve kolaylığı ile beğenimi kazandı ancak coin fiyatları diğer sitelere ve coinmarketcap a göre düşük.bunun faydası zararı nedir?
    *cüzdanım yok henüz,bir cüzdan olusturduğumuzda ne yapmalı?günün aksamında coin cuzdana mı konmalı.yoksa cuzdana her koyup cıkarma bir komisyona mı tabi?
    *bu yatırdığım hariç toplamda 2000 tl lik bir yatırım daha düşünüyorum en azından öğrenene kadar.
    al sat yapmadan belli miktar ileri gidecek hangi koini tavsiye edersiniz?


    saygılarımla
    murat.







  • Ortalıkta bir sürü dedikodu dolanıyor. Bana göre en sağlam liman bitcoin.. Ether için 2018 mart ayında ciddi anlaşmalar yapılacağı ve fiyatının artacağı konuşuluyor. Bu vesileyle de uzun süreli yatırım olarak iyi bir seçenek gibi duruyor.

    Bende binance'i tercih ediyorum arayüzü dediğiniz gibi oldukça kullanışlı, ferah ve anlaşılır. Ayrıca binance büyüklüğüne göre piyasada ki en düşük "fee" ücretlerine sahip. Bizim türk borsaları gibi şu miktardan aşağı gönderirsen hesabına geçmez gibi bir faşistlik yok mesela

    Fiyatların düşüklüğü bizim açımızdan iyi, TR'deki hesaplarımıza göndermek istediğimiz zaman; önce bizim borsalardan birine sonrada banka hesabımıza göndereceğimizden ve bizim borsalarda kur daha yüksek olduğundan daha fazla para elimize geçmekte.




  • Bitcoinden bir miktar mı almak mantıklı yoksa düşük fiyat olanlardan mı almak mantıklı bilemedim.binance konusunu doğru yaptığıma sevindim.cüzdan işini de çözebilirsem tamamen anlamış olacağım sanırım.ilk girişi iotayla yaptım şu an markette düşüşte olan tek coin iota :)) belkide hiç bulaşmamalıyım diye düşünüyorum,bir yandanda elbet yükselir diye düşünüyorum uzun vadede umarım komple batmaz :) mebla çok yüksek değil ama yinede 0 a düşmek üzer.

    teşekkürler bilgileriniz için.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitcoin hepsinin babası. Altcoin ile cebelleşmek istiyorsan trade yerine HODL yapman lazım. Binance Hong Kong borsası galiba. Ben güvenemedim. Yine de tercih meselesi tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok bildiğimden değil ama tamamen kulaktan dolma bilgilerle binance ı seçtim.siz hangi borsayı tavsiye edersiniz?bitcoinden ufak miktar alabildiğim için içime sinmiyor:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.