Şimdi Ara

Arkadaşlar bir kendinize gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben de sıralamalı çok merak ediyorum ben de emeğimin karşılığını alamadım ama forumda aşırı depresif takılmıyorum. Çok mu mutluyum? Hayır. Ama siz fazla abarttınız bu depresif ruh halini. Sabahtan akşama kadar sıralama düşünüyorsunuz. Tamam anlıyorum sürekli aklınızda nolacak vs. ama cidden dışardan bakıldığında hic iyi görünmüyorsunuz. Ve bunu sizinle aynı sınava girmis mutsuz biri olarak söylüyorum. Bazılarınız akıl sağlığını kaybetmiş gibi (özür dilerim) davranıyor. Bazılarınız trollük adı altında insanları mutsuz etmekten zevk alıyor. Bazılarınız hiçbir bilgisi olmamasına rağmen yok şöyle olacak yok böyle olacak diye insanları yanlış yönlendiriyor ve bu yönlendirme insanların ruh haline ciddi anlamda etki yapıyor. Yapmayın allah aşkına ya yapmayın. İnsanlığınızı, ahlâkınızı kaybetmeden yolunuza devam edin, lütfen.
    Biri gelip bu kadar ciddiyete ne kadar gerek var diyebilir ama bu ciddiyet değil. Durumumuzun ne kadar vahim olduğunu belirtmek istedim. İyi aksamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çok haklısın hocam 83.75 tyt 61.25 ayt obp 92 diş gelir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disbanacokmu kullanıcısına yanıt
    Çıldırı yorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disbanacokmu kullanıcısına yanıt
    tahmin hesap sitesinden puanını hesapla o puan ile puanga puanının ortalamasını al. Sonra o puanla 2016ya göre sıralamanı hesapla sonra o sıralamadan da 3k aşağısı gibi gelecek

    TROLL VS DEĞİLİM. Çünkü normal hesaplama siteleri standart sapmasız vs hesaplıyor. Belki msüye girmişsen bilirisn normal puan sitelerinden 20 puan fazlası geldi. Tahmin hesaba göre de +-2 puan civarı geldi.

    Belki sıralamalar bundan iyi de gelebilir tutturursam 31 temmuzda mesaj atarsın.

    bence puanın 457-463 arası olacak.
  • Bazı insanların gerçekten psikolojisi bozuldu bunu açtıkları konulardan anlarsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.