Şimdi Ara

Arkadaşlar bir derdim var yardımcı olabilirseniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 59 lvl çarım vardı statları yanlış diye tekrardan yeni bir çar kasmaya karar verdim ama büyük bir sorunumu var 59 lvl çardaki Corean seti kilitlemiştim. Şifresini hatırlamama rağmen yanlış cevap diyor ve açamıyorum.
    Bunun için ne yapmalıyım kime derdimi anlatmalıyım yada bir yolu varmı açmanın.

    şimdiden teşekkürler.



  • 1 e 1 den mail atabilirsin ancak ama cevap vereceklerini zannetmiyorum.Eğer statların kasmana mani oluyorsa,mesela 59 olmana rağmen bamboo da kasamıyıyorsan yeni char çözüm olabilir. Fakat bambooda kasmanda sorun yoksa(ki warrior ve int ağırlıklı hunter haricinde sana kim ben rahat kasıyorum derse yalandır büyük ihtimal) o zaman devam et para bir şekilde gelir sen de restat kağıdı alabilirsin marketten.İster statlarını buradan istersen bana pm den yaz. Ona göre yorum yapmak en mantıklısı. Tabi mesleği de yazabilirsen yardımcı olabilirim. Ummarım warriorsundur.
  • O kadar güzel anlatmışsınki şunuda ben ekleyeyim diycem ama yok :)
    10 numara bi cevap olmuş tebrikler...!
  • Sen benim nicki bi yerden tanıdın mı? WelcomeToHell charınla oynarken hatırlamış olman lazım
  • içimden çok küfrettim sana ama yabancı sanıyordum seni :) kusura bakma :D
    Allah seni bu oyuna gıcıklık yapsın diyemi yolladı :P
  • Yok canım ikimiz de gıcıklık yaptık Allah var yukarda :) .Bu arada hangi serverda olduğunu da ExcaliburTR den alıyodum itiraf edeyim de rahatlıyayım.
  • ExcaliburTR diyince akan sular dururdu benim için. Ben oyuna başladığımda lvl 30 falandım 1453 guildindeydim.
    O 68 falandı. Her bişeyi ona sorardım :) çok kafasını ağrıttım, ondan satmıştır beni :)
  • Satma demeyelim ya ağır kaçar.Kıramıyodu beni adam Arada açayım bakayım char ne halde diye 5 dakkadan fazla dayanamayıp sıkılıyorum. Eski günler güzeldi ya. Seni kovalamak falan da iyiydi.1453 zamanları zaten oyunun en keyif aldığım zamanlarıydı.Zuzu dan da alıyodum hatta senin serverını. Sürekli ben karışmam abi banane falan diyodu da zorla veriyodu garibim. Gerçi full strden dex/int ye döndüğümde yaklaşmadım pek yanına
  • Konuştukça neler çıkıyo bak. Ah zuzu ahhhh. ulen ben seni demezmiyim şenele şimdi. Yanlız keşke deseymişsin türk olduğunu.
    Boşu boşuna kin beslemişim sana :)... Yanlız o zamanlar oyunu hiç bilmiyormuşum. Senin beni kestiğin zamanlardaki
    statlarımı düşündükçe ne aptalmışım diyorum şimdi :)
  • Sen de Asastın galiba o zamanlar. Şimdi galiba dex/int warrior charın var. Zor olabilirdi tek atmak :) Tek at atamazsan town çek taktiğiydi zaten benim yaptığım. Sen görememiş olabilirsin büyük ihtimalle ama sana gelirken sv de kaç kere yattığımı ben bilirim. Görünmezlik bittimi 40 ayaklar bile fena vuruyodu.O ortam özlenmeyecek gibi değilmiş ya. Valla çok güzel günlermiş. ExcaliburTR, Zuzu, Fenerbahce1907, Garuya, metin1905 hepsiyle görüşüyorum şimdi. Oyunda 40 levelken 1453 te belki hala oynayanlar bilir RougeRat diye bi eleman okçu hepimizi spirit spire townun orda kesmişti okçu alan skiliyle. Koskoca klanı :) SC yi ilk orda görmüştük hepimiz.ExcaliburTR nin viosuna ışın kılıcı gözüyle bakıyoduk çok nadir vardı oyunda.Şimdi yeni başlayan adama tox versen vio yok mu der büyük ihtimal. Neyse ya yazmaya başlayınca sonu gelmez :)
  • Sabahın 5 inde gülümsettinya beni ne diyim sanaki :)
    Ben Ko dan geldim bu oyuna orda asastım. Bu oyundada asası görünce atladım hemen asas oldum. E kardeşim asaslar KO da dex basar. başladım dex basmaya 250 ye yakın dex olana kadar bastım. Sonra anladım hatamı ama iş içten geçti tabi :) para yokkistat sıfırlayasın öyle devam ettim oynamaya. Sende full str sin tek atıyosun tabi bana hiç şansım olmuyorduki :)
    RoguRat ın aynı olayı CruelTurkishClan içinde oldu. baktım tüm clan dalıyorlar adama adam bunlara tek atıyo tabi 5- 6 tanesini aynı anda indiriyor. RogueRat ın bizi kesitiği aklıma gelmiştide gülümsemiştim. :) Yeni server bekliyorum, açılsa hemen oraya geçicem. Bu server artık tavan yaptı. Şimdiki adamlar 75 den önce tüm bd lerini dizip 75 olmayı bekliyorlar. Eskiden vio gördümmü adamın yanına gidip screenshot alırdım hatıra olsun diye :).. Yeni server açılsın oraya geçelim eski günlerdeki gibi ezik ezik takılalım o daha zevkli :)




  • benim adım geçmiş :), o zamanlar gece can sıkıntısından uğraşacak şeyler bulamayınca, ne yapalım bizde sağda solda, areneda vakit geçiriyorduk, bir süre sonra onlarda baydı, ama iyi muhabbet oluyordu. bu arada ben charımı aylar önce bi arkadaşa vermiştim o da çaldırmış , benim charı oyunda görenler en yakın karakola gitsin :)
  • beni bilirmisiniz bilmem bu forumda 50 kez banlandım yinede vaz geçmiyip açıyom 50 derken abartı diil

    benim herodaki nickim Moonaxe idi KOCAAYAKIN tayfasından yine baştan char açtım herkezi beklerim

    yeni charım anormal bi şekilde str biraz int hiç dex meslek hunter skill açmıyom şu anda full passive gidiyorum ilerde çok zorlanırsam dexe vericem ama dexi az tutmaya bakıcam meslek olarak tracker olcam defence için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKConi -- 26 Ekim 2007; 21:08:42 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

    benim adım geçmiş :), o zamanlar gece can sıkıntısından uğraşacak şeyler bulamayınca, ne yapalım bizde sağda solda, areneda vakit geçiriyorduk, bir süre sonra onlarda baydı, ama iyi muhabbet oluyordu. bu arada ben charımı aylar önce bi arkadaşa vermiştim o da çaldırmış , benim charı oyunda görenler en yakın karakola gitsin :)


    afedersin senin nick neydi?
  • E
    quote:

    Orjinalden alıntı: o0v0o


    quote:

    Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

    benim adım geçmiş :), o zamanlar gece can sıkıntısından uğraşacak şeyler bulamayınca, ne yapalım bizde sağda solda, areneda vakit geçiriyorduk, bir süre sonra onlarda baydı, ama iyi muhabbet oluyordu. bu arada ben charımı aylar önce bi arkadaşa vermiştim o da çaldırmış , benim charı oyunda görenler en yakın karakola gitsin :)


    afedersin senin nick neydi?



    ExcaliburTR charı ile oynayan ilk kişi diyeyim. Şu anda çalınmış
  • 59 lvl lıga geri dön para kas düzelt mis veyahut yeni char kas ondan sagladıgın para ile ona aff pill al oda mis :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.