Şimdi Ara

Arkadaşlar Bimeks 'e dikkat edin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bunun rekabet olmadığı danışıklı dövüş yani firmaların aralarında anlaşarak fiyat belirledikleri çok bilinmedik bir şey değil benim asıl demek istediğim o.

    Bimeks,Teknosa,Vatan,Mediamarkt vs.

    hepsi de ürünleri mağazada yok mağaza kirası yok çalışan parası gibi bahanelerle fahiş fiyatlara satıyor iğneden ipliğe pahalı hepsinde...

    ben de diyorum ki bu kafada oldukları sürece BATSINLAR umrumda değil anlık olarak en uygun orda olsa da 3 kuruş fazla verir n11 den falan alırım hiç önemli değil

    bazı şeyler özellikle müşteri memnuniyetinin ön planda olması gereken böyle yerler böyle yönetilmez sürekli sabit olmasa da stabil dürüst bir fiyat politikası olmalı ama hiç biri malesef öyle değil...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 17 Aralık 2016; 18:27:44 >
  • Bimekste bi sıkıntı olduğu aşikar. Zamanında mavi bilgisayar vardı, teknik serviste milletin tamir edilen ürünü dahi varken bi gece kapattı dükkanı gitti. Öyleki benim arkadaşım orda çalışıyordu, her günkü gibi işe diye gitti içeri giremedi :D Millet siparişlerini geçtim, teknik serviste tamir gören ürününü bile yıllarca geri alamadı.

    Yine uygun fiyata bişey bulup alıcaksanız gidip bimeksin mağazasından almakta büyük fayda var. 100 lira Kar edicem diye bimeksin internet sitesinden alırsınız fakat belli ki firma firma sıkıntıda yada batmış bile olabilir. Ürünü göndermez, yanlış ürün gönderir, paranızı geri yatırmaz, yatısada eksik yatırır vs. vs. vs. yıllarca başınız ağrır, asabınız bozulur, huzurunuz kaçar, değmez yani... Gerçi forumun sıcak fırsatlar kısmında gördüğümüz üzere 1 tl kar edicem diye yıllarca pisliğin içinde debelenmeyi göze alan tipler çoğunlukta ama yinede ben uyarıyım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 18 Aralık 2016; 3:23:37 >




  • internetten alınca ne oluyor salatalık mı çıkıyor sizin aldıklarınızdan yoksa :D n11 den alırsın ne başın ağrır ne bir şeyin gittigidiyordan alırsın onay vermezsin sorun çıkarsa hiç bir şey olmaz vs vs.

    en büyük sorun çok şey biliyorum sanıp hiç bir şey bilmemek aslında...

    oradaki çoğu insan tespitiniz doğru olabilir belki ancak zaten şişirilmiş fiyatlara daha fazla ödeyip durduk yere kazıklanmak istemeyenler de mevcut onları da es geçmeyin ;) hoş gerçi oradan kazıklanıp başkasını kazıklayanlar için sorun yoktur doğrudur
  • Öncelikle yazıklar olsun diyorum beni teknosa çalışanı olarak itham eden aşağılık mahluka. İkinci olarakta deveye diken insana .... diyorum.

    Klavye başında atıp tutanlar kıçınızı kaldırıp bimekse gitmeye acizsiniz bari attığım linklerdeki yorumları şikayetleri okusaydınız. Sizin gibi aşağılık mahluklar yüzünden insanın konu açası, iyilik yapası bile gelmiyor.

    Okuduğunu bile anlamayan boş beyinlilere özet geçmek istiyorum. 1 ay önceki siparişinizden bahsetmiyorum şuanki durumu bahsediyorum

    - Bimeks çalışanlarına 2 aydır maaş veremiyor
    - Borsada çok ciddi değer kaybı yaşıyor
    - Mağazaları bomboş yeni ürün tedarik edemiyor. Ürün aldığı yerlere borcu bulunmakta

    Bunların hepsi sizin için ne ifade ediyor? Bimeks fiili iflas etmiş durumda şuan OHAL den dolayı şirketler iflas veremiyor buda onların işini daha da zorlaştırıyor.

    İnternet sitesinde inanılmaz indirimler var evet doğru ama risk var! Eğer ürün stokta yoksa paranız ile sürünürsünüz.
    Bunun yerine mağazaya gidin pazarlık yapabiliyorsunuz ucuza alırsınız tabi o üründen kalmışsa.

    Adam daha reyonuna ürün koyamıyor, çalışanlarının maaşını veremiyor sizin 1000-2000 iniz gitmiş gözü görmez. Zaten para zar zor kazanılıyor 2. Bi gold vakası pcdepo vakası yaşanmasın diye bu konuyu açtım bir çıkarım yok bu işten zaten nasıl olabilir ki.

    Ek olarak devletinde desteği ile kredi çekmeye çalışıyorlar çekerler mi? Çekerlerse ne derece faydalı olur bilemem. Lakin taşıma su ilede değirmen dönmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 15 aralıkta bimeks ten siparişini verdiğim ürünler geçen hafta eksiksiz bir şekilde geldi. Ama bimeksin sitesinde sipariş takibe girince halen kargoya verilecek yazıyor, bimeksten ilk ve son siparişim, bir daha asla internet mağazasından alış veriş yapmam
  • Kardeşim 1-2 yerde daha okuyunca araştırdım, ohal süresince "iflas ertelemek" yasakmış, iflasını vermek değil. Yani eskiden mahkemeye gidip firmanın yakın zamanda toparlayacağını kanıtlarsan iflasını erteleyebiliyordun, artık o yasak. Bimeks de bir sorun olduğu konusunda haklısın, sadece ordaki kavram kargaşasını düzelteyim, ben de yanlış biliyordum ikimiz de öğrenelim dedim. İyi forumlar.
  • Beni de bilgilendirdiğiniz ve düzelttiğiniz için teşekkür ederim, doğrusunu öğrenmiş oldum. Amacım konuda zaten bimeksin durumunu vurgulamaktı sdn, teknoseyir bir çok yerde de haberi çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.