Şimdi Ara

Arkadaşlar ben çok mu mükemmelliyetçiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beni deli gibi seven bir kız var. Sevgiliyiz şu an. Ama kızın dış görünüşü bana çok çekici gelmiyor açıkçası. Ama onun dışında çok iyiyiz. Ben bu kızdan ayrılmalı mıyım yoksa zamanla sever miyim, anlayamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Güzellik olsa tabi iyi olurdu ama güzel olmaması sorun olmamalı.

    Çok güzel birini bulsan ve sevsen, sonrada evlensen. 3-5 sene sonra bir kaza geçirse ve yüzünde onarilamayacak bozulmalar olsa yani güzelliği gitse ne olacak. Hemen bırakıp gidecekmisin?

    O nedenle sevmek ve iyi anlaşmak daha önemli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sevdiğim biri vardı, onun için sıkı takip ettiği bir müzik grubunu ikna edip onun için özel bir şeyler yaptım. Gerçekten büyük bir olaydı ve başardığım için baya gururluydum. Sonunda bunca heves, bunca emek boşa çıktı tabi. Sonrasında senin yaşadığın duruma düştüm bende. Kendime söylediğim şey ben diğer kıza yaptığım onca şeyi bu kız için yapmaya hevesli değilim. Kız hem güzel hem anlaşıyoruz her şey mükemmel ama kıza ilgim yok, tetiklenmiyorum yani. Bu durum kız için inanılmaz haksızlık bu arada yani her şey doğruyken bile neden bu ilişki gerçekleşmiyor diye yakınsa haklı. Ama benim açımdan içimde bir heves yok ve bu ilişkiye başlamak ikimiz içinde haksızlık olacaktı çünkü kendimi biliyorum. Kıza karşı umarsızım ve kızın bu ilişkiye karşı olan tutkusuna karşılık veremeyerek hem onu üzücem hemde kendi vicdanımı sızlatacağım dedim ve kızı reddettim. Üzücüydü ama doğrusu buydu.





  • Bir kızın güzelliğine bakarak seveceksen hiç sevme daha iyi.


    Ben kız arkadaşımın dış görünüşüne bakmadan onu sevdim ama o kıymetini bilmedi bu sevgimin.


    Birisini parası veya güzelliği için seviyorsanız aslında o kişiyi siz sevmiyorsunuzdur sadece kendi çıkarlarınız için cebinizde tutuyorsunuzdur.


    Ben kız arkadaşımın ortalama tipte birisi olmasını sorun etmezdim. Zaten bunu sorun etmek büyük bir karaktersizlik örneğidir. İnsanları dış görünüşleri ile yargılamamak gerekir.


    Yeri gelecek birbirinize sırtınızı dayayacaksınız zor zamanlarınız olacak? O senin kıymetini biliyorsa bırakma derim. Ancak senin kıymetini bilmiyorsa bas tekmeyi gitsin ondan hayır gelmez.


    Seven insan zaten her türlü sever. Mesela benim kız arkadaşımın suratı diyelim kaza sonucu onarılamaz hale geldi ben onu terk etmezdim. Daha çok sahip çıkardım. Bunun sebebi zaten bu kızın hayatı başına yıkılacak ve en güvendiği insanlardan birisi ben iken ona tekmeyi basarsam daha da üzülecek intihara bile gidebilir sonu.


    Ama bu kısmı üstüne basarak söylüyorum sizin kıymetinizi bilen, size değer veren, size iğrenç davranmayan insanlara yapın bunu. Size eziyet eden insanlara değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-043DCD54B -- 1 Ocak 2023; 15:59:10 >




  • seni seviyorsa karşılığını ver pişman olmazsın. Ama onun çirkinliğinden utanmaman lazım OFFFFFFFFFFF benim başımada geldi değerini bilemedim çok pişmanım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.