Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR İLK LCD TV Mİ ALMAK İSTİYORUM,BU YÜZDEN BİLGİSAYAR TOPLAMA İŞİMİ ÖNÜMÜZDEKİ YAZA ERTELEDİM.YANLIZ ALICAĞIM LCD TV YE KABLOSUZ KULAKLIK LA BAĞLANTI YAPIP,AYNI ANDA HEM TVDEN,HEM KULAKLIKTAN SES GELMESİNİ İSTİYORUM.YAPTIĞIM UFAK ÇAPLI ARAŞTIRMALARDA,KULAKLIK TAKILDIĞI ZAMAN TV NİN HOPARLÖRÜNDEN SES KESİLİYOMUŞ.AMA BEN İKİSİNDE DE OLMASINI İSTİYORUM.BUNUN NEDENİ DE:

    babamın sağ kulağı duymuyo ve sol kulakta %50 ile çalışıyo.evde tv izleyemiyo.kulağında cihaz kullanıyo ama tv nin sesini açmak zorunda kalıyoruz.

    BU YÜZDEN HER İKİSİNDEN DE SES VEREN BİR LCD TV ARIYORUM.VE ÇOĞU YERDE DE BU KONUYA HİÇ DEĞİNİLMEMİŞ.BİLDİĞİNİZ 2000-3000 TL ARASI LCD TVLERDEN BU ŞEKİLDE ÇALIŞAN VARMI??YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...!!!

    BEN SAMSUNG LE-40B750 Yİ ÇOK BEĞENDİM AMA KULLANIM KİTAPÇAĞINDA KULAKLIK TAKILDIĞI ZAMAN HOPARLÖRDEN SES KESİLİR YAZIYOR.ALTERNATİF BAŞKA YÖNTEMLER DE UYGULAYABİLİRMİYİZ?SWİTCH FALAN FİLAN KULLANIP???







  • arkadaşlar aradığım tv yi buldum.belki sizinde sağınızda solunuzda böyle tv ye ihtiyacı olanlar olabilir.philips 7000-8000-9000 serilerinde var.hafta sonu teknosada sordum sağolsun görevli ilgilendi ve philips de var olduğunu söyledi.ayrıca 8000 ve 9000 serilerinin turkce pdf lerini buldum,orada da yazıyor.
  • okudum önce yardımcı olamayacağım için üzüldüm sonra bulduğunu okuyunca çok sevindim herkes böyle düşünceli evlat olmalı takdir ettim vallahi
  • LG 42LH7000'lerde Bluetooth özelliği olması lazım. Bluetooth kulaklıkla kullanabilirsin.
  • phil 7 serisini geç 8-9 serisine demir at. Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.