Şimdi Ara

ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.009
Cevap
204
Favori
128.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

    Beyfendi vida deliği soruyorsunuz ayrıca orada 2 telefon numarası 1 whatsapp,geç saatte mesajlara baktığımız instagram hesabı üstüne bir de buradan özel mesaj yeri var konu altına mesaj atmışsınız birde niye güveneyim diyorsunuz lütfen siz ürün göndermeyin

  • Arızalı anakart ve ekran kartımı yolladım, biraz da acileyeti vardı sağolsunlar bir hafta içerisinde tamir edip yolladılar. Teşekkür Ediyorum.

  • google yorumları evlere şenlik,sözde firmanın cevapları dahada beter.Birkaç anakart ve laptop arızası icin yer bakıyordum yorumlara bakıyordum bakmaz olaydım :D ,hizmet alacaklara başarılar.

  • xxxcem kullanıcısına yanıt

    Ürün göndermeden gelip tanışmadan ön yargı ile yaklaşmamalısınız 15 yıldır binlerce kişiye hizmet verdik tabi ki hatalarımız oldu fakat bim poşetine koyup vidasız gelen ürün için 1 puan aldığımızı da bilmelisiniz ya da kendi değil ortaokula giden kafasını telefondan kaldırmayan çocuğuna ücretsiz olarak hizmet verip 1.30 saat boyunca hiçbir sorumuza cevap vermeyen kişiye iyi günler demedik diye 1 puan aldığımız gibi şu an mesela kesinlikle bize ürün göndermeyeceğinizi düşünmeme rağmen yine de size açıklama sunuyorum hizmet sektöründe böyledir ve malesef herkesi memmun edemeyiz :)

  • abak.tarik kullanıcısına yanıt

    haklısınız hocam insanları memnun etmek elbetteki zor ama verdiginiz yorumlar beni şaşırttı acıkcası, instadan takip ediyorum sizi yaptıgınız işler temiz görünüyor.Kararsızdım hala kararsızım birkac islem görmesi gereken cihazım var.Yorumlarınız tedirgin edince biraz uzak durma kararı almıstım hayırlısı olsun,hayırlı işler.

  • Teşekkür ederiz iyi günler dileriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abak.tarik kullanıcısına yanıt

    Merhabalar hp 15da1065nt bilgisayarimi acip islemci fan temizliği ve soğutucu sıvısını degistirdim sonrasinda notebook bir kere acildi ve kapandi birdaha acilmadi Ataşehir'de bir servise verdim islemci arizasi dedi ve yapamiyorlarmis siz yapabilirmisiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @insideman


    Merhaba,

    Delid işlemi sonucu pini kırılan bir Gigabyte Z97-HD3 anakartım var. Soket değişimi ücretiniz nedir? Bir de İşlemci ile birlikte göndersem işlem sonrası kontrol sağlayabilir misiniz?

    Teşekkürler.

  • z390 i aorus pro wifi kartım var. üzerinde bazı smd kond. ve direnç yanmış durumda. kart çalışır vaziyette ama bazı usb ve kart üzerindeki dp port gibi hatalar mevcut. onarım yapabilir misiniz ? Yapamazsanızda şöyle bir sorum var, devre şemasını buldum ama değişmesi gereken smd kond. özellikleri nerede yazıyor bulamıyorum.

  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.