Şimdi Ara

Argela’dan girişimci destek programı: Argela-WIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Argela''dan girişimci destek programı:

    Argela-WIN

     

    ·         Türk Telekom Grubu şirketi Argela, Türk ve yabancı girişimcilerin Türkiye telekom pazarına ilgisini çekmeyi amaçlayan Argela-WIN programını başlattı.

     

    ·         Programla telekomünikasyon ve internet alanında yazılım, servis ya da sistem geliştiren girişimcilere finans, altyapı, pazar ihtiyaçlarının belirlenmesi ve pazar analizi gibi konularda destek sağlanacak.

     

    Lider telekom çözümleri sağlayıcısı Argela sahip olduğu girişimci ruhu ve tecrübesiyle, girişimcilerin fikir ve ürünlerini kısa zamanda hayata geçirebilmesi ve böylelikle yeni teknolojilerin kullanıcılara ulaşması için Argela-WIN programını başlattı. Bir girişimci destek ve tarama programı olan Argela-WIN ile Türkiye telekom pazarında yeni girişimcilerin önünü açmak hedefleniyor.

    Program kapsamında, Argela''nın girişimcilik tecrübesinin paylaşımının yanı sıra, finansal yardım, mühendislik ve alt yapı desteği ile müşteri sağlamak gibi alanlarda girişimcilere destek verilecek. Öte yandan pazar ihtiyaçlarının belirlenmesi ve pazar analizleri konusunda da işbirliği sağlanacak.

    Argela''nın temellerinin girişimcilik ruhu ile atıldığını, bu nedenle girişimcilerin süreçte ne gibi ihtiyaçları olduğunu çok yakından bildiklerini belirten Argela Araştırma ve Teknoloji Direktörü Dr. Mustafa Ergen, programı şöyle değerlendirdi:

     

    ''Telekom pazarı gibi rekabetin yoğun olduğu pazarlarda, girişimcilerin penetrasyonları ve başarıları için sermaye ötesinde yardım ve desteğe ihtiyaçları var. Yeni fikir sahipleri, ürün geliştirmekte olan şirketler veya halihazırda ürün sahibi şirketler Argela-WIN programından yararlanabilir. Her aşamadaki girişimciye açık olan Argela-WIN programı sayesinde gerekli olan tüm desteği sağlayarak pazarın gelişimine katkıda bulunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

     

    Argela-WIN''e nasıl başvurulur?

    Programdan faydalanmak isteyen girişimcilerin öncelikle win@argela.com.tr adresine kısa bir tanıtım yazısı göndermeleri gerekiyor. Uygun tanıtım özetleri periyodik olarak Argela bünyesindeki seçici kurul tarafından değerlendiriliyor ve seçilen projelerden iş planı sunumu isteniyor. İş planları beğenilen fikir/proje sahipleri yüz yüze sunum için davet ediliyor. Türk Telekom ve Argela''dan teknik ve idari personel ile şirket danışmalarından oluşan kurulun belirlediği finale kalan projeler için öneri hazırlanıp girişimcilere sunuluyor.

     

    Argela-WIN programı hakkında detaylı bilgiye http://win.argela.com.tr adresinden ulaşılabilir.

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.