Şimdi Ara

Arduino ve sliding pot ile direksiyon pedalı yapılabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, ben bi pedal yapmayı düşünüdüm aklımdan bi taslak oluşturdum fakat arduinoyu ilk defa bu proje için alacağım ve öyle çok bi elektronik bilgim yok c#, vb.net biliyorum aklımdaki taslak şu şekilde.

     Arduino ve sliding pot ile direksiyon pedalı yapılabilirmi?

    3 tane yan yana bundan olacak ve hepsini breadboarda bağlıyacağım fakat kafama takılan şey bu potları arduino ile bilgisayara nasıl tanıtacağım yani oyuna girdiğimde bu potları oyun nasıl tanıyacak bi kaynak verebilirseniz veya yardımcı olabilirsiniz sevinirim. öyle çok acelesi yok zaten belli değil ne zaman yapacağım sadece aklıma geldi ve forumda paylaşayım dedim teşekkürler.







  • İki yayla, iki surgulu potla olmuyor o isler. Hele arduino ile oyuna adapte etmek her seferinde bir nsuru program acmak deli eder adami. Ben H- YAPİYORUM. vitesci desende olur . 8 ay bu ise kafa yordum. Bilgisayarda arsivler, gifler, ve belgeler var direksiyon vites pedal vs. Bendeki tek sikinti maddi imkan. Elimde ne dekupaj var ne bir darbeli matkap. Kaliteli lehim ekipmani disinda akusu olmus sarjli matkapla bir seyler yapmaya calisiyorum. İmzamdaki yaptigim projeler linkine tiklayarak bakarsin.

    Her neyse sen bana PM den telefon numarani ver. Memlekette degilim suan. Ayin 21 gibi donucem whatsapptan konusuruz. Butun cizimlerimi deneyip basarisiz oldugum 2 pedal yapma animi, ve nasil yapilacagini buldugumu paylasacagim seninle. Ama elinin is tutmasi lazim. Montajlamada falan malzeme sikintisi cekme. Evde odada halinin ustunde bitirilecek gibi degil. Elektronik kismini halledersin belki ama pedallarin montaji ve kasasi icin ev ici yapabilir misin bilmiyorum. Neyse pm at gorusmek uzere.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arduino ile direksiyon seti yapma konum var h vites 3pedal+direksiyon.Basit teldeyim bakamam arastirirsaniz bulursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil arduinolarda USB OTG var direk oyun kumandası olarak bilgisayara tanıtabiliyorsunuz. Denemekte fayda var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    hocam bende sizi etiketleyecektim konularınızı severek takip ediyorum. dediğim gibi arduino daha önce hiç almadım/kullanmadım bi an aklıma geldi paint terk çizip dh'de paylaştım şuanlık acelesi yok yardım gerekirse size pm atarım teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.