Şimdi Ara

Ardream Ağırlıklı Mage Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
18.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1 tane kesebilen olsa dediğine katılırdım.. ben you tube videolarından bahsetmiyorum.ares gibi bir serverda beni ws de henüz kesebilen yok diyorum. (ardream) illaki kesen de olacaktır ...olursada bileğini öperim ayrı...ama mage öyle ezik bir karakter falan değil.. 2 spike çakarım yatar hiç değil demeye çalışıyorum.
    dün 1 saatte 2 k np kastım.. belki az olabilir.. siz ne kasıyorsunuz bilemiyorum ...kestiklerimin %80 i asastır.
  • Rogue lari bende cok severim kolay kesilir iyi np birakir :D Hatta Mage lerden once Rogue lara yonelirimki hem kesildimi karsi tarafin Damage i duser hemde Millet sw siz kalcagi icin inim inim inler. HP az ve defanslarida yuksek olmasina karsin yinede bana gore olum listesinde 2nci sirada geliyorlar.
    1- Battle Priest yada Priest
    2- Rogue
    3- Mage
    4- Warrior

    1: Priesti keserseniz karsi party daha kolay yatar. INT priler cok zorlar o yuzden partynizde enaz sizin kadar zeki 1 kisinin daha size yardim etmesi gerekir. Karsi tarafin Priesti aptallik edip BP olmussa direk Free NP :D
    2: Roguelar herzaman kolay lokma olmustur 2 skillde HP nin %50 gittigi icin oldukca zevkli ve kolay olumlere maruz kalirlar. Bu adamlari kesmek demek karsi tarafin hizini ve gucunu kesmek demektir.
    3- Cogu zaten geri plandadir daha ustlerine giderken oluverirler :D etrafinda onu koruyacak kimsesi yoksa topragi opmesi onun kaderidir. Zeki ise eger party i takip eder ve kurtarir ama aptalsa daha Buff almamis birini yanina cekerek 2x fazla NP kazanmanizi saglar.
    4- Etrafda kimse olmayinca Warrior tek basina bir hictir. Saglan defansi arkadaslari gelene adar hayatta kalmasini saglar ama bu yeterli degildir. Defans ve HP acisindan yuksek degerleri oldugu icin en sona birakilip evire cevire kesilerek en zevkli NP birakan Class dir. Zor kesilisi ve sizi de zorlamasi gercekten mukemmel bir zevk.




  • townun icine oto priestli mage pt girerse 1 saatte 2k npde kasilir
    1 saatte 20k npde kasilir
    sen bu sekilde kestiklerimin yuzde 80'ni asas diyorsan
    onu 5 yasindaki cocukta yapar
    bir tane kesebilen cikmadi demissin
    aresteki asaslara burdan duyurulur
  • @orhyagg
    Char tanitimi gerek artik

    @:BLooD:
    Oyunculuk ve Item ayni orantilidir. Her ikisinden birisi eksikse ve ozellikle bu Class Rogue ise emin ol karsi tarafin hic sansi yoktur.
  • gercekten playerlik bdwde 7 elixir troll armor dual old fr ile 9 chitin 9 scorchingli adamı kestim ama adam buyuk ihtimal flame res. basmayı unutmustu
  • selam,
    dışarıdaydım.. konu anlamsız bir yere gitmiş.. bir kere bilmeden görmeden oto pri ile town basmalar..5 yaşındaki çocuklar falan nedir anlamadım....benim bu şekilde town bastığımı görmüş.. bu şekilde np kastığımı biliyormuşsun gibi yazmışsın..biz kullanmayı bırak partimizde tutmuyoruz hf lileri.

    mesajlarıma bakarsanız charımın itemlarını yazdığım konuyu bulabilirisiniz.. yarın tatile çıkıyorum inşallah.ilk fırsatta ksc de yüklerim..

    bilmeyenler için hf kullanmıyorum.. kullanıyor olsam zaten ardream oynamam..80+ kasarım..vaktim olmadığı ve elle kasmak uzun süreceği için ardream oynuyorum.. eski nickim orhyag idi.. buradan da bundan önceki mageimin itemlarını yazdığım bir konu vardı merak eden bakabilir.

    aresteki asas arkadaşları da beklerim ws ye nickim HxKIBRITxH.. amaç sidik yarıştırmak da değil.. kesenin bileğini öperim demiştim..sezarın hakkı sezara..eksiğimi görür öğrenirim..kesilmekten gocunmam.

    herkese iyi akşamlar.




  • oynamayi iyi kotu bilen bir mage partisi bu zamanda bir saatte en kotu 2-3k np kasar
    ha partidekiler otoysa saatte 20kda kasilabilir dedim.ben sana otosunuz demedim
    oyunun matematik fizik kurallarina gorede ortaya karisik salladiginizda
    ilk ölen warriordan once tabiki asas olur.oyunda bu kadar cok rogue varken
    kestiklerinizin yuzde sekseninin asas rogue olmasi dogal

    ha ben iyi bir asas icin vsde mageymis warriormus hikayedir dedim
    sen 8-10 saniyede adami kesmissin.oda karsi tarafin beceriksizligi
  • Konuyu Saptırmayalım lütfen . Konu ile bilgilendirebilceğiniz bir düşünceniz varsa ve yazarsanız memnun olurum.Her job un kendine has özellikleri , artıları ve eksileri elbet vardır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.