Şimdi Ara

Arctic, MX-5 termal macununu duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt

    Olur mu? %100'ü sahte. Hatta Arctic diye bir firma yok. İnsanlar ne cahil arkadaş:D Bugün Grizzly'nin de Cooler Master'ın da imitasyonları var. Biraz beyni ve kontrol etme yeteneği olan, sahte ile gerçeği ayırır. Reddit'te ve kendi sitelerinde, orijinali ayırt etmek için bir sürü bilgilendirme var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

    Olur mu? %100'ü sahte. Hatta Arctic diye bir firma yok. İnsanlar ne cahil arkadaş:D Bugün Grizzly'nin de Cooler Master'ın da imitasyonları var. Biraz beyni ve kontrol etme yeteneği olan, sahte ile gerçeği ayırır. Reddit'te ve kendi sitelerinde, orijinali ayırt etmek için bir sürü bilgilendirme var.

    Ee? sipariş verdin sahte geldi anladın sonra geri iade ettin sonra başka yerden verdin yine sahte çıktı sonuç? Türkiye'de satılan arctic macunların %90 ı sahte diyoruz kalkıp aşırı heyecanlı bir şekilde eğeğeğeğe sahte ürünü anlarsınız ğeğeğeğe ayırt edilir kieğeğeğeğ tamam olum sensin sakin ol.

  • @128MilyarDolar

    Sahte sipariş eden düşünsün. Bir ürünü satın almadan önce araştıracaksın.

    Her neyse, şu üstteki ergen dostum engellediği için daha detaylı yazayım ki Mx-4 alacak olanlar bilgi sahibi olsunlar.


    * Öncelikle bir ürün piyasa fiyatının çok altında satılıyorsa, o üründen kıllanın.

    * Bunun dışında Arctic, ürünlerinin piyasadaki imitasyonlardan ayırt edilebilmesi adına, torba tarzı paketli macunlardan, kutu tarzı (şeker kutusu gibi) bir paketlemeye geçti ve orijinal olanı ayırt edebilmeniz için çok belirgin adımlar var.

    Arctic, MX-5 termal macununu duyurdu

    * Sahte olan ürünlerin QR kodlarının sol üst köşesinde piramit şeklinde bir düzen yok ve iç içe geçmiş durumdalar. Gerçeğindeki QR kodda ise sol üstte piramit formu var.

    Arctic, MX-5 termal macununu duyurdu

    * Sahte olan ürünün "Hardware" logolu kısmının altında "aceoeoxvnmosaur swcsxvomensrzn" şeklinde random yazılar oluyor, gerçeğinde ise "DAS HARDWARE MAGAZIN FÜR PC SPIELER" yazıyor.

    Arctic, MX-5 termal macununu duyurdu Arctic, MX-5 termal macununu duyurdu

    * Sahte olan üründe "Carbon Neutral" ve "PREIS-LEISTUNGS-TIPP" yazan kısımlardaki yeşil renkler koyu ve cırtlak bir renge sahip. Orijinali ise daha uçuk ve sade bir yeşil.

    * Sahte olan ürünün ambalajında yer alan yıldızlar blurlu ve kalitesiz olduğu için, iki boyutlu ve düz olarak görünüyor. Orijinal ürünün kutusundaki yıldızlar ise 3 boyutlu ve içindeki işlemeler belirgin bir biçimde görülüyor.


    Sonuç olarak, üstteki ergen arkadaş gibi bir ürünü kötülemek yerine, insanlara yardımcı olacak detaylar verirseniz, bu tür üç kağıtçı satıcılar da deşifre olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 30 Nisan 2021; 13:14:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

    Mastergel Pro V2 den sasmam, arctic falan hikaye zaten piyasada ki MX4 lerin %90 i sahte hic bulasmican arctic e 3 kurus daha ver Mastergel Pro V2 al.

    Yazdıklarınız çok doğru. Herkesin söylediği ve övdüğü için teknobiyotikten mx4 aldım dereceler 5-8 derece yükseldi. Warzone da 95 dereceye çıktı.


    mastergel pro v2 gerçekten başarılı bir macun.

    95 den 86 derece ye geldi sıcaklıklarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah 20 gramı 300 lira. Ürünün kendisi değil fiyatı önde....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon fiyatı 86TL. Satıcı değil, amazonun kendisi gönderiyor. Önerirmisiniz arkadaşlar? Kullananların yorumu nedir? 2 yıldır noctua nt h1 kullanıyordum. Inventusda olmadığı için farklı bir ürün denemek istiyorum.


    https://www.amazon.com.tr/Arctic-ACTCP00002B-MX-4-S%C3%BCr%C3%BCm%C3%BC-Termal-Macun/dp/B07L9BDY3T

  • yurdakull kullanıcısına yanıt

    Kur uçuşa geçmeden önce indirime girmişti ama acil değilse bekleyin isterseniz. 66 TL'ye alınabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Arctic ürünlerinin distribütörü şu anda Teknobiyotik diye biliyorum oradan da alabilirsiniz ucuza bulursanız.

  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt

    Yanıtınız için teşekkürler, şu ürünü satın aldım. MSI 360R sıvı soğutma satın aldım, haftasonu genel bir temizlik yapıp montaj sırasında süreceğim.

    https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-kryonaut-12-5-w-m-k-1gr-termal-macun-tg-k-001-rs-p-HBV00000YI0ZS?magaza=NanoPazar

  • yurdakull kullanıcısına yanıt

    Dadi dadi dadi polis emre geldi, dur biraz soluklan dostum. Kryonaut kullanıcıları CPU IHS ve soğutucu temas yüzeyinde çiziklere yol açtığını bildiriyor. "kryonaut scratches" yazarsan gözlerin fal taşı gibi açılır, korkuyla kullanıcı yorumlarını okursun.

  • Ne öneriyorsunuz peki?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agmerhamto kullanıcısına yanıt

    Merhaba dadi dadi polis Emre, nasılsın? Profilimde upload ettiğim görsellere bakarken, bu konuya yıllar önce mesaj attığımı fark ettim. MX-4'ten sonra, Grizzly Kryonaut'a geçiş yapmıştım. 2023'ün başında satın alıp işlemcime uyguladım. 1 sene kadar kaldı ve geçenlerde bir de MX-6 deneyeyim dedim. İşlemci yüzeyinde ya da soğutucu blokta herhangi bir sorun yok. Bahsettiğin yabancı kaynakları biliyorum. Birkaç tane kamilin, doğruluğu belli olmayan söylemi üzerinden gitmek yanlış. Fake ürün bile alsalar öyle bir şey olma ihtimali yok. Kezzap mı bu hacım? Kaldı ki yüzeysel çizikler her yerde olur ama söz konusu kullanıcıların bahsettiği olay farklı bir şey. Muhtemelen açıklamadıkları değişik bir dümen var.

  • Cpt. Foley kullanıcısına yanıt

    burnun kapıya kisilsin. biliyorsun çizik demek soğutmada performans düşüşü demek ben bu riski almadim okuduklarimdan sonra direkt hydronaut denedim 1-2 w/k için riske gerek yok diyerekten. hayırlı isi transferleri dilerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agmerhamto kullanıcısına yanıt

    Ahsuahdus. Eyvallah kardeşim. Bu arada ciddi söylüyorum. Çiziklerin önüne geçmek zor. Yani bakır bloğu vidaladığında işlemcinin kenarlarının izi + sürtünmelere bağlı olarak çizikler olabilir. Önemli olan milimetrik değil de çok derin çizikler ve blokta çökmeler olmaması. Zaten termal macun da boşlukları dolduruyor. Aynı şekilde işlemci yüzeyinde çiziklerden kaçınmak imkânsız. Yanlışım yoksa eğer, bununla ilgili yabancı kaynaklı bir video var ve sanıldığı gibi handikaplı bir şey olmadığını ispat etmişlerdi. Hatta geçen fark ettim, benim AIO'nun bakır bloğu fabrika çıkışlı olarak yan/dış kısımdan hafif ezikmiş veya ben bile vurup ezmiş olabilirim ama asıl mevzu orta kısımda döndüğü için etkilemiyor. Bu noktada biraz kıvamlı macun candır.


    Kryonaut'un performansından çok memnundum ama macun değişimi yaptığımda çabuk cıvıklaşıp, azaldığını fark ettim. Geçen sene soğutucuyu alırken yedek olsun diye MX-6 almıştım. Onu kullandım ve performans yine aynı. Belki oynuyorsa 1-2C oynuyordur. O sebeple kıvamlı ve uzun ömürlü olması sebebiyle sanırım MX-6'dan devam edeceğim.


    Bu arada o bahsettiğim ezik taraf bu. İşlemcinin kenar izleri de çıkmış ama onu temizlemekle pek uğraşmadım. Bezle çıkacak seviyede değil çünkü. Aşındırma yapmak istemiyorum.

    Arctic, MX-5 termal macununu duyurdu

    Bloğun çizik seviyesi de bu. Kryonaut sürmeden önce çekmiştim:

    Arctic, MX-5 termal macununu duyurdu

    Gördüğün üzere çiziklerin, yüzeysel delinmelerin önüne geçmek %100 mümkün değil. Bloğu vidalarken bile yara alabiliyor. Önemli olan orta kısmın, madeni para büyüklüğü kadar bir çapta işlemciyle iyi bir temas sağlayabilmesi. Bu noktada da macun devreye giriyor.


    Teşekkürler iyi dileklerin için. Konuyu hortlatmış oldum, kusura bakma ama ben normalde bu konularda panik bir adamım. Senin mesajını geç de olsa fark edince hem panik olma hem de diğerleri olmasın diye yanıt vermek istedim. Ne diyor Almanlar? Çalışıyorsa sorun yoktur. 🤣




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 17 Nisan 2024; 14:28:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.