Şimdi Ara

ARÇELİK kutusundan darbeli çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlar.9 Ağustosta Arçelik No Frost 5273A++ aldım servis kurulumu yapıp gitti eşim temizlik yapmaya başladığında dolabın arka üst bölümünün darbe gördüğü ve raf kısımlarında kırıklar olduğunu fark ettik tekrar servis çağırdım.Fotoğrafları çekilip gönderildi ama bu gün itibariyle (14 Ağustos)bir ses çıkmadı ne yapmalıyım.ACİİİİLLL.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: poseidon00007

    Sevgili arkadaşlar.9 Ağustosta Arçelik No Frost 5273A++ aldım servis kurulumu yapıp gitti eşim temizlik yapmaya başladığında dolabın arka üst bölümünün darbe gördüğü ve raf kısımlarında kırıklar olduğunu fark ettik tekrar servis çağırdım.Fotoğrafları çekilip gönderildi ama bu gün itibariyle (14 Ağustos)bir ses çıkmadı ne yapmalıyım.ACİİİİLLL.

    çağrı merkezini arayıp azarlayın sık sık aramaya çalışın değişim yada iade isteyin
  • Servis daha sonra beni arayıp değişim isteyip istemediğimi sordu benim de onayımla bir hafta sonra aynı model ürün ile değişim gerçekleşti.Bu tutumunda dolayı firmayı tebrik ve teşekkür ediyorum.
  • bende 17 ağustosta aldım 2488 CNGY A+++ modeli 41 gündür oyalıyorlar hatta ben darbesini servis ambalajı açarken farkettim ve hemen geri gönderdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.