Şimdi Ara

ARÇELİK 2100 FULL AUTOMATIC KAYIŞ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. benim çamaşır makinanın tamburu eğer eskiden attığım çamaşır kadar çamaşırı çevirmiyor zorlanıyor. uğultu yapıyor. kayış geyşekmiş gibi motor sanki boşa dönüyormuş gibi geliyor. makinanın arka kapağını açtım. motorun etrafında siyah tozlar oluşmuş. ne yapmalıyım motoru mu değiştirmeliyim yoksa kayışı mı değiştirmeliyim. kazanı kireçlenmiş olabilir mi... yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loftylove -- 23 Mart 2010; 2:44:47 >



  • Makinenin üst kapağını açarak yıkama motoru kondansatörünü değiştiriniz. Giriş kablosunun bağlandığı parazit kondansatörünün yanında yer alır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Makinenin üst kapağını açarak yıkama motoru kondansatörünü değiştiriniz. Giriş kablosunun bağlandığı parazit kondansatörünün yanında yer alır.

    çok teşekkür ederim. evet bugün servise sordum aynı cevabı aldım.
    30tl parça 20 tl de işçilik dediler. ben arçelik servisinde alsam kendim takamazmıyım. parça ücreti ne kadardır acaba. 3-5 tlden fazla olmayacagını düşünüyorum..
  • 30TL fazla geldi bana da, gerçi tam parça fiyatını bilmiyorum. Bence kendiniz takabilirsiniz, sonuçta arkadan somunu gevşetip parçayı çıkaracaksınız,
    gerisi soketli kablo bağlantısı. Arçelik yetkili servislerinin çoğu parça da satmakta. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul Tarlabaşından veya herhangi bir Arçelik servisinden alıp takabilirsiniz.

    20TL standart servis ziyaret ücretidir.
  • arçelik bayisine gidip alacagım yarın. sanırım 10 mF 250 Volt luk kondansatör. servise sorsam ona uygun verirler zaten. teşekkürler..
  • Hurda fiyatına alırım. Bence yenisini al, 25 yıllık makine: bugün yaptırsan yarın amortisör sorunu çıkacaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.