Şimdi Ara

Aras Kargo, Aliexpress ve Alibaba'dan verilen siparişleri 5 gün içerisinde teslim edecek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
10.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evde bulamayıp Çin'e geri yollarlar kargoyu
  • Aras kargo çiğli ulukent şubesi 15 dk mesafeye 4 gün boyunca kargoyu getirmeyip yalandan eve gelindi numarası çekerken çinden gelen malzemeyi 6 ayda ulaştıramaz...

    Aras kargonun fikri girişimi güzel olabilir ama şubelerine çalışanlarına ayar çekmesi lazım önce...
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    China Post Registered Air Mail ile aldım ama PostNL görünüyor takip sayfasında
  • alperahmet A kullanıcısına yanıt
    Takipli kargo alırsanız kapıya kadar getirip imza karşılığı ürünü teslim ediyorlar. Apartman da oturuyorsanız en kötü zili çalıp kargonuz olduğunu ve aşağı inip imza atmanızı istiyorlar.

    Takipsiz kargolar mektup sınıfında işlem görüyor. Atar gider..

  • bruft_ kullanıcısına yanıt
    Post nl Ptt getiriyordu normalde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumcu arkadaşlara katılıyorum, 5 günde teslimat, Türkiye' ye girdikten ve gümrük işlemleri bittikten sonra ki teslimat zamanıdır.

    Tecrübeli bir Aliexpress kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki, bugüne kadar siparişlerim de ücretsiz China Post veya ücretsiz aliexspress standart kargo takipli olan seçenekleriyle sipariş verdiğim de (genellikle 5 veya 7 dolar üstü alışverişler ücretsiz takipli kargo oluyor), Çin' den Türkiye gümrüğüne ortalama 10 günde geliyor, gümrük işlemleri bazen 10, bazen 20, çok nadir olarak da 30 gün sürebiliyor. Daha sonra PTT takip de "dağıtıcıya verildi" ibaresi görüldüğünde aynı gün adrese sağlam bir şekilde teslim ediliyor.
    Yani ortalama Çin' den benim adrese teslim 20- 30 gün sürebiliyor. Son 1 yılda ki siparişlerime baktığım da ortalama 20-25 günde teslimat aldığımı görmekteyim ki bu ücretsiz kargo ya göre benim için memnuniyet verici.
    Ayrıca PTT kargo 10 yıl önce ki PTT değil, daha iyi çalışıyor.

    Aras Kargo' ya fahiş fiyat dan kargo parası ödeyeceğime, PTT ile 20-25 günde teslimat almaya razıyım.

    Aras kargo ile yaşadığım en kötü tecrübe, Farklı zamanlar da 4 defa kurye çağırdım, hiç birisinde kimse gelmedi. her bir kurye çağırışımda ise çağrı merkezlerine 3 er defa defa şikayet bıraktım. Evde boşu boşuna bekledim kimse gelmedi. Mümkün olduğu kadar ARAS dan uzak kalmaya çalışıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 25 Kasım 2017; 14:14:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smclk89

    boşa heycanlanmaya gerek yok. kesinlikle ödemeyi kabul edeceğimiz bir fiyatı olmaz. dhl ups ile gönderi yapan yurt dışı sitelerde en ucuz fiyat 25 Euro. buda olsun en az 10usd daha ucuza hayatta uğraşmazlar. aliexpress tende millet ne alıyor telefon kabı artık onuda aliexpressten ucuza satan satıcılar var 5 6 tl kargo dahil ürün satar oldular kimsenin bir işine yaramaz. aliexpressten 30usd üzeri ürün alan kişi sayısı %1 dir onada 10usd koyunca zaten burada daha ucuzdur.

    Benim anlamadığım konun tam detayları belli değilken en ufak bir gelişme için hemen eleştiri. Durun bakalım bi belli olsun. Ondan sonra tartışılabilir. Fakat çoğu zaman yaşanan kargo risklerini yerli bir firmanın yüklenmesi güzel olmuş.
  • aras kargoyu savunanlar ya aras ile hiç gönderi yapmamış veya aras kargonun paralı elemanlarıdır nokta

  • 40 gün bekleyin daha iyi ücretsiz gelir. ülke içi 10 ile 20 tl den başlıyor kargo ücretleri yurtdışı 10 doların altında olmaz kargo ücreti

  • Kargo firmaları futbol gibidir.Kimi Arası kimi yurtiçini sever hangisi hızlı getiriyorsa onu tutar.Kimisine göre hepsi aynıdır takım tutmaz yani.Bir PTT kargo vardır ben onu tutarım çünkü ptt kargo başkadır.Ptt kargo TÜRKİYEDİR.Yaşaşın AYYILDIZ Yaşasın TÜRKİYE

    Aras Kargo, Aliexpress ve Alibaba'dan verilen siparişleri 5 gün içerisinde teslim edecek
  • duzguner42 kullanıcısına yanıt
    Ptt kargo Türkiye diyorsan zaten Türkiye bitmiş demektir, bütün hırsızlar Ptt de ve Aras kargo da çalışıyor. her ay 15-20 kargo alıyorum PTT, Aras, Yurtiçi, Mng, Dhl, Ups - Yurtiçi veya Yurtdışı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diemcizone -- 25 Kasım 2017; 18:56:16 >
  • Benim bulunduğum bölgede Aras kargo iyi hizmet veriyor.. Yurtiçi kargo hizmeti berbat. PTT kargo calısanı akrabamız oldugundan PTT den çok memnunum. Hayırlısı olsun umarım aras kargo şikayetleri hiç olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weltew35d -- 26 Kasım 2017; 16:13:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaltun

    11.11de aliexpress den yaptığımız alışveriş aras kargo ile bugün teslim oldu.

    11.11'de alixpress'ten yaptığım alışveriş 23.11.2017 saat 15.57'de PTT Kargo ile teslim edildi.
  • 1 liralik kalem nasil gelecek aras kargo ile.

  • Desenize eskiden gelmesi 40 günü bulan ürünler artık hiç bize ulaşamayacak
  • alışveriş yaptığınız sitenin güvenirliğini çalıştığı kargo ile tespit edebilirsiniz...aras kargoysa kesinlikle alışveriş yapmayın...

  • Haberi iyi okuyun arkadaşlar. Türkiye dağıtımından bahsediyor zaten. Kimilerinin espri konusu olarak söylediği durum gerçek yani. Aras'ın Çin'den getirme gibi bir durumu yok. Öte yandan bence PTT kargo gayet iyi yapıyordu bu işi. Çok hızlanacağını sanmıyorum. 5 gün diyor PTT 8-10 günde dağıtıyor. Zaten 30 gün bekleyeceğim, 3-5 gün fazla beklerim.

  • İyi güzel hoş iyi hizmet vermesi için önce personel maaş yüksek olmasi, personel sayisi yüksek olmasi gerekiyor nekadar kaliteli hizmet istersen o kadar çok para ciksr cebinde şuanda kargo şirketlerinde ortalama 1 dosya 15tl gidiyor anlaşmadiz bireysel fiyati vergiler dahil. Kurye yerinde kendiniz koyun 150 kargo veriyor askeri ücret maaş 100desi kargo adam kata istiyor asansör yok ayrica şirket tc kimlik vs.. Bilgileri istiyor yani kurye 1 teslimati oldu sana 10dk bu personel nasil 150 kargo dağitisin önce devlet düzenleme getirmesi gerekiyor.

  • hiç kimse, hiçbir firma yurtdışından gelen takipsiz postalar için "şu kadar gün içerisinde teslim ederiz" diyemez onu bi gecin, gülüp geçiniz HAHAHAHAH :) bir zamanlar piyasanın içinde bulunmam sebebiyle birkaç şey paylaşayim; arkadaşlar öncelikle hicbir kargo Ptt nin yanına yaklasamaz neden mi? 1) personel sayısı yeterli olmamasına rağmen diğerlerinden biraz fazla 2) cuvallarca irili ufaklı paketler yağmur gibi yağıyor merkezlere ve o merkezlerden sizlere mümkün olduğunca erken teslim etmeye çalışıyorlar(kasıtlı olarak teslim edilmediğini, araklandigini, geç teslim edildiğini söyleyen arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla böyle bir şey yok değil, yok denecek kadar azdır) günde kaç çuval dolusu paket geliyor bi görseniz... bu paketler birkac gün dagitilmasa veya dediğiniz gibi geç dagitilsa neler olur peki? postaneden dışarı taşar zaten gün içerisinde gelen paketlerin yalnızca büyük bi bölümü dağıtıma çıkar çünkü dagitimi yapacak personel, servisler araclarda dolup taşıyor almıyor yani başınızın etini yiyorlar, bekçi gibi bekliyorlar paketlerin postanede kalmaması için ama durum bundan ibaret... 3) çok fazla sayıda paket geldiğinden bahsettim evet Ptt nin alanı geniş(dağıtım merkezi olarak), şubesi fazla kayitli paketinizi evde yoksaniz en yakın şubeye bırakıyor Ptt, peki ozeller bu paketleri evinizin kaç km ötesine bırakacak :) 4) bunun konuyla ilgisi yok çok yakınma var diye yazıyorum. kayıtsız postalar ikinci kata kadar çıkarılır mevzuat gereği , hiç olmadı bina içerisine bırakılır, oradan çalınması vb. durumlar için sorumluluk kabul etmez(çoğu zaman bu kayıp inderegandi dediğiniz paketler bina içerisinden meraklı insanlar ve binaya binbir çeşit işler için gelen insanlar tarafından alınmaktadır) şahsen ben ortalama lüks bi semtte çalışıyordum çoğu binada kamera vardı birçok paketide bina içerisine birakiyordum ne bi şikayet ne bi çalınma oldu 60 yaş üstü insanlar hariç herkeste memnundu calismamdan(reklamlar:) neyse artık eğer tüm AliExpress paketleri seçenek sunulmaksizin Aras a gececekse Aras çalışanlarına sabırlar diliyorum, Allah kolaylık versin, başarılar... *çalışmasından memnun olmadiginiz personele ulaşmaya çalışin bir de birebir görüşün konuşun. pire için yorgan yakmayin* hoşçakalın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222


    quote:

    Orijinalden alıntı: eticin16

    HAYIRDIR SİZİN SORUNUNUZ NEDİR KOSKOCA FİRMAYI ANLAŞMAYI İPTAL ETMESİ İÇİN ZORLUYORSUNUZ ANLAMADIM,HEM GELİŞELİM EDELİM DİYORSUNUZ HEMDE GELİŞMEK İSTEYEN BİR FİRMAYI BALTALAMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ, SİZİN GİBİ ZİHNİYETLER YÜZÜNDEN GELİŞMİYOR BU ÜLKE ZATEN.ADAMLAR Bİ ADIM ATMIŞ İSTEYEN KULLANIR İSTEYEN KULLANMAZ İŞİNE GELMİYORSA ARAS KARGO İSTEMİYORSAN KARGO SEÇENEKLERİNDEN ONU SEÇMEZSİN OLUR BİTER DAHA YENİ ANLAŞMA YAPMIŞ Bİ FİRMAYI HİZMETİNİ GÖRMEDEN ŞİKAYET ETMEK DE NEYİN NESİ.DEĞžİŞİK KAFALAR YAŞIYORSUNUZ VALLA HELAL OLSUN SİZE.

    Buyuk harfle yazmayiniz. Bagirmis oluyorsunuz. Firmadan agzi yanan cok o yüzden bu feryat. Siz niye bu kadar cansiparane savundunuz anlamadim

    bir arkadaş kampanya yapalım aliexprese firmayı şikayet edelim anlaşmasını iptal etsin yazmış ona sinirlendim,sadece ptt ile gelirken ptt yi hizmetinden dolayı şikayet ediyorlardı şimdi türkiyeden bi firma negüzel anlaşma yapmış illa baltalamak için uğraşıyorlar ne gerek var bu bi başlangıç olur bi bakarsın diğer firmalarada örnek olur onlarda anlaşma yapmak ister böyle böyle birsürü seçenek olur insan hangisini isterse onu seçer ,bırakın artık bu atılım yapmak isteyen firmaları baltalamayı siz firmaya zarar vermeye çalışıyorum derken kendinize ülkenize zarar veriyorsunuz farkında değilsiniz, hiçbir toplum yoktur ki kendi ülkesine kendi firmalarına bukadar zarar vermeye çalışsın bukadar önünü kessin, yapmayın bunu artık.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.