Şimdi Ara

Aras Kargo, Aliexpress ve Alibaba'dan verilen siparişleri 5 gün içerisinde teslim edecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
10.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4.000 Tl lik 8.000 Tl lik ürünlerin kaybolma konularında olduğu gibi bu ürünlerde artık kaybolur :)
  • Olur olmaz şeyleri kafalarına göre gümrüğe sokup milleti mağdur ederler. Hiç güvenmiyorum.

  • aras kargo turkiyede en uzak durulasi kargo firmasi bence kendi takip sistemleri bile senkronize calismaz iken çinden gelen kargolari takip etmeleri pek olasi gozukmuyor.Personelinden bahsetmiyorum bile yakinda forum aras kargo isyanlariyla dolar bence

  • En son 11.11 de aldigim ürün takipli kargo ile 10 gunde geldi. Yine de güzel böyle şeylerin olması. Tek aklıma takılan şey gümrük işini Aras halledeceği için sıkıntı çıkartır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeme beni, Istanbul'dan gönderilen ürünün komşu şehri İzmit'e getirilip adrese ulaştırılması bile 4 günü geçiyor. Bu Aras denilen şirketin bizim eve 700-800 metre uzaklıkta ana dağıtım merkezi vardı; bunlar kendi ana bayilerinin olduğu mahalleyi bile bilmezler. Günlerce beklerim, kargo gelecek diye evden dışarı çıkmam, en son arar sorarım; en çok "geldik evde yoktunuz" diyen şirkettir bunlar; kolay yalan söylerler. Kargo izi süremez, yanlış bayilere dağıtırlar. Saksı, fidan siparişi vermiştim, kutunun içine edilmiş, fidanlar zarar görmüş şekilde elime ulaşmıştı. Zamanında çok çektirdiler, bu yüzden son 2 yıldır siparişlerimin gönderiminde kargo şirketi seçme imkanım varsa asla Aras seçmem.

  • Gümrük sınırı kargo dahil $15 olur :D

  • Ücretsiz kargo olmadıktan sonra bi önemi yok. Zaten kimse Aliexpresten çok acil bi ihtiyacını almaz.

  • Kargo Türkiye'ye girdikten sonra 5 gündür o
  • polonyadan esigara icin aroma ve nbaseler ptt ile sorunsuz gelirken ups si secenlerinki aynen iade oluyordu. Ozel kargo sirketleri olunca gumruk fazla mesai bile yapar kus ucurtmaz. Gift yazan 40 50 usd iken 5 10 usd yazan urunleriniz kesin takilir.

  • 11,11,17 aliexpresten yaptığım siparişi aras bugün getirdi 5 gün işi hayal.

  • Fiyat uygun olursa herkes akın eder, devletin gözüne takılır gümrük ücretini 10-15 euro'ya kadar indirirler. Pahalı olursa sadece acelesi olan, çok pahalı birşey alan yada kurumsal firmalar vs. alır bize gelmez. Sonuçta bakınça pahalı olması bizim daha çok daha makbul. Bu tip konularda iyi olacak gibi gözüken şeylerin hep mevcut durumdan daha kötü sonuçları olmuştur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 23 Kasım 2017; 12:42:16 >
  • Aras kırsala gelmiyor kırsal dediğim şehir merkezi ile net mesafe 14 km olan bir lokasyon.. çoğu ürünü ayağıma getirdiği için PTT alibabadan alışveriş yapıyordum eğer PTT biterse benim için alibaba da biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu iş olmaz O LA MAZ... neden mi?
    devlet kargosu her zaman daha iyidir..sebebi:
    eskiden Amerika'dan alışveriş yaparken satıcıya özellikle USPS ile göndermesini söylerdim (DİKKAT'UPS' demiyorum United States Postal Service kısaltımı yani USPS) çünkü USPS Amerika'nın Ulusal kargosu olduğu için oranın PTT sidir diyebiliriz.. Aras kargo ise özel kargo firmasıdır.. peki özel olunca ne olur?
    Özel kargolar devlet prosedürlerini tamamen yerine getirir..bir mal aldığınızda o malın konşimento bedeli,net vergisi,paket içeriğine bakıldıktan sonra üzerinde tek bir çizik görse bile pake 2. el mal ibaresi koyarak (2.el malın ithalatı kesinlikle yasaktır) gereken bekleme süresini uzatıp (tabi bu durumda malın beklediği gün kadar ambar ücreti) malı geri gönderme hakkına sahiptir ve bunları %100 uygular.Fedex,UPS gibi firmalarla online alışveriş yapanlar kuralların dışında bir ithalat yaptığı zaman başına gelenleri giden paralarını ve alamadığı ürünleri çok iyi bilir.Bu tarz firmalar zaten PTT kadar işlem hacmine sahip olmadığı için mal kontrolünü çok iyi yapar asla devlet memuru gibi çalışmaz ve kargolardan yüksek mebla talep ederler bunun sebebi de özel kargo şirketi olmasıdır PTT giibi vergi levhası olmayan devlet kuruluşu değildir.Bunları nereden biliyorum çünkü yıllar evel Fedex ile gelen kargomu alabilmek için Antalya'dan İstanbula gidiip eli boş dönmüştüm,Bir diğeri'de Avustralya'ya gönderdiğim malın vergisi UPS tarafından 2 ay sonra yüklü miktarda tarafıma yansıtılmıştı.

    Aras'ı aracı olarak kullanmak sadece büyük işletmelerin işine yarayacaktır sizin aliexpressten alacağınız 30 dolarlık ürünler için değil

    Bu sebeple en temizi PTT kullanmaktır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşte bunlar hep ileride bize KDV, Stopaj gibi vergi çeşitleri ile geri dönecek gelişmeler.
  • trailblazer kullanıcısına yanıt
    katılmamak elde değil.
  • hahaha şaka gibi :) az önce registered air mail'le 1,84$ ödeyerek verdiğim sipariş arasla geldi, şaşırdım sende ne işi var abi dedim bunun, güldü bildiğin karizma karizma, biliyolarmış demek ki...

  • şu dolandırıcı hırsız aras kargo mu?

  • Anlaşıldı ordan gelen mallara çöküp internette satacaklar :D

  • Çok manidar, kazanan donanımhaber oldu, anlayan anlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murdock9999 kullanıcısına yanıt
    Yandık desene hocam zaten çoğu üründe registered air mail ücretsiz tek seçenek 😔 artık 2 dolarlık ürün için şubeye çağırırlar adamı gerçekten berbat bir durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.