Şimdi Ara

Arapça için önerileriniz ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar kurs imkanım olmadığı için evde kendim arapça öğrenmek istiyorum . Konuşmak ve dinlemekten ziyade okuduğumu anlıcak ve yazı yazabilicek kadar öğrenmek istiyorum . Nasıl bir yol izlemeliyim okuduğumu anlama ve yazma ne kadar sürede öğrenilebilir yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yok mu arapça bilen öğrenmeye devam eden önerisi olucak biri ?
  • Eğer İstanbulda yaşıyorsan İSMEK kursları var. Ücretsiz eğitim veriyor ve hocalarını da beğeniyorlar gidenler. Arkadaşlarımdan giden olmuştu.

    İlahiyat mezunu Necla Yasdıman hocanın da bir tv kanalında Arapça dersleri var, onu takip edebilirsin. Yine Necla hocanın bir kitabı vardı Arapça öğrenme ile ilgili onu da alıp kendin çalışabilirsin.
  • Necla yasdıman dersleri söylediğim seviyeye kadar öğretebilir mi arapçayı ?
  • Kuran odaklı eğitim veriyor Necla hoca diye biliyorum. Yani daha çok okuma ve anlama üzerine bir eğitim veriyor. İstediğin seviyeyi bilmiyorum fakat Necla Yasdıman hocanın kitapları ya da ders videoları seni belirli bir seviyeye mutlaka getirecektir. Özellikle kitabı ile ilgili çok olumlu yorumlar var internette. Ben de İSMEK Arapça kurslarına yazılmayı düşünüyordum ama maalesef kaçırdım sürelerini.
  • Çok teşekkür ediyorum cevabınız için videoları buldum umarım yararı olur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun bir de kitabı var. Adım adım Kuran dili diye. Ben kitabın çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Eğer amacın Kuranı anlamak ise kesinlikle kitap alıp videoları da takip et. 2 3 ayda bir şeyler öğrenebildim kendi çapımda. Tavsiye ederim bu açıdan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur'an'ı Anlamak için Arapça diye sadece Kur'an Arapçası'na dönük bir kitap çıkmış. Kitabın sitesinde tüm bilgiler var:www.kuranianlamakicinarapca.com



    Bir de tanıtım videosu var Youtube'da:https://www.youtube.com/watch?v=ik-_LQIrdx4



    Önsözün küçük bir kısmından alıntı:



    "Bu kitabın amacı, sadece dilbilgisi öğretmek değildir. Aynı şekilde modern Arapçayı, Arapça yazmayı ve konuşmayı öğreten bir kitap da değildir. Bu kitabın amacı; Sonsuz Yu¨ce Allah’ın kitabı Kur’an’ı doğrudan anlayarak okumak isteyenlere yardımcı olmak ve son evrensel Rahmet Elçisi’nin insanlığa bıraktığı Kur’an’ı ve Kur’an’da ki “İslam”ı anlamaya hizmet etmektir. Unutulmamalıdır ki Kur’an, ilim çağında Kıyamete kadar “elçilik” yapacak ve tüm insanlık bu “Yüce Kitap” tan hesap verecektir."



    Sitede içindekiler, kitabın nasıl hazırlandığı ve önsöz gibi kısımlar mevcut.

    Kur'an'ı Anlamak için Arapça

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ismek kursları full yaw arapçaya saldırmış tüm herkes
  • YouTube ve belediyenin kursları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.