Şimdi Ara

Aranızda Eudemons oynayan varmı?? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
23.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • birde 2 demon egg çıktı bana gnomelerden ne çıkar fikriniz var mı daha önce de egg düşmüştü ama madbullardan warrior atkdef çıkmıştı birde bekleme süresi 1 saat değil 12 ssat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak476 -- 4 Haziran 2007; 18:37:52 >
  • Eğer sehirlerdeki EudemonWarehouse lara koyarsan yumurtaları , 12 saatte cikarlar , ama kendi eudemon sayfandaki bosluklara koyarsan 1 saatte cikar. Yumurtaların ne cikacagi daha onceden belli olmaz sadece rare renkli yumurtalar daha değerlidir. Renksizlerden genellikle mageatkdef(mad) warrioratkdef(wad) cikar.

    Butun eudemonlar lvl 20 olduklarinda ilk evrimlerini gecirir.Bunu yapmak icin eudemon sayfasinda demon altindaki "evolve" tusuna basmak yeterlidir. ikinci evrimlerini lvl 40 olunca gecirirler , ikinci evrimi gecirmek icin cronusta bulunan eudemon evolve makinesine gitmen gerekir.Biraz arastirirsan bulursun.

    Tavsiyem , physical defence veren bir eudemon kasip onu yukarda cikan "con" tusuyla defans olarak kullanman , ayrica ikinci demon olarakta mage bir eudemon alip , cronusta grocery de satilan "windbeads" adli buyuyu ogretip onunla kendini gelistirmendir. Bu sayede kendinden cok cok ust lvl larda yaratiklarla cok daha kisa surede lvl atlarsin. Baslarda cok bulunan wad ve mad gibi demonlarla kasarsan onlari daha kolay yildizli hale getirebilirsin cunku diger demonlar daha zor bulunur ve daha degerlidir.




  • bazen yukardan yazıyor nesıl 4star saint dragon geliştirebilirim yada nasıl * ekleyebilirim?super demon mu daha iyidir superior mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak476 -- 5 Haziran 2007; 16:50:23 >
  • Super demonlar yildizli olur yani super 1* super 5* falan gibi. yildizli yapmak için geliştirmek istediğin demonun lvl 50 veya üzeri olmasi gerekir , birleştirilecek olan demonun da en az lvl 20 olmasi gerekir. Birleştirdikçe geliştirilen demonun kalitesi artar.Kaliteler kötüden iyiye - weak-common-good-superior-silver-gold-1star-2star vs böyle gider. Saint dragon vs başlarda hiç bulaşma derim çünkü bulmak zordur. Her birleştirmek istediğinde bir tane daha bulman gerekecektir çünkü.
  • Saintdemon ozel demondur.kimsye birleştirmeyi tavsiye etmem yeni buldunğun saint eskisinden ini veya gr düşükse birleştiremezsin isterse seninki 3* oda 3*olsun saint diğer demonlardan farklıdır.Bulduğunuzda stın kurtulun.10*dan sonra saint birleştirmek olum gibi 50tane hatch edersin 1 tane belki seninkinden iyi ini veya gr yuksek çıkar buda compose yapamazsın anlamına gelir.
    Seninkinden iyi iniliyi satın alman lazım diger oyunculardan onlarda 100epe satarki ben 100epe 100tane demon alır o demonlarla 5*-6* daha aldırırm diğer demona.

    yeni başlayanlar WAD ve MAD kullansın. taki thunder başka demon bulana kadar benden tavsiye diğer demonlarla ugraşmaya gerek yok.
    20* pepy,gepy,lanir v.s. bişeye yaramaz thunder dilse okadar ep boşa harcarsınız harcadınızın yarısına anca satarsınız.

    Ayrıca artık kimseyi kasmıcam ve item vermicem saatlerimi harcıyıyorum 1gunde adamı 80lvl yapıyorum,elit item diziyorum adama ertesi gun oyunu bırakıyor bıktırdılar.

    3tane lvl85 adam hediye ettim onlarında şifresini deiştirdiler şimdi oynamıyolar.o yuzden artık kimseye yardım etmiyorum oyunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrioNx -- 6 Haziran 2007; 16:07:46 >




  • ben full screan oynuyorum oyunu nasıl pencere halinde oynayabilirim???
  • Torontoda bana yardım edebilecek olan var mı lvl 48 mageyim ve halen öğleyim
  • ya sdney de oynayan herkeze yardim edebilrim olen falan olursa bana pm atsin yardim etmeye calisirim...

    nickm arwen
  • Berserker Kahn sizce nasıl bir pet def.olarak kullansam iyi mi?
  • ben sydneydeyim 31 lwl im 3 gün önce başladım warriorum
    ben bişi sorcam şimdi markette shopflaglerde 4 tane violet 2 tane yellow satcam violetleri 13 ep yellowları 4 ep e koyuyorum sizce iyi mi
  • Cok pahalı , violet en fazla 9ep , yellow 4ep olsun. Yellow u genelde 3epden satıyorlar ama. Oyunda "Crensol" yani bana wsp atarsan san elite item vs de veririm yardimci olmak icin. Bende sydney deyim
  • off ya şu ana kadar en çok işe yarayan bence demon çıktı hemde banshee keserken egini buludm pdef-mdef bu arada 18ep var en yararlı alabileceğim şey nedir yada biriktirsem daha mı iyi olur...
  • Bu ne ya noss buluyorum eyeballarda 300 canı felan kalıyor o kadar uğraşıyorum güçlünün biri gelip tek atıyor itemler de onda kalıyor
  • isteyen sydneyde BuraK yada DarkMagician diye whisper atabilir yardım edebildiğim kadar etmeye çalışırım...


    Bu arada arwen ve Crensola yardımları için teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak476 -- 9 Haziran 2007; 20:45:41 >
  • yeni başladım çok güzel
  • mütiş
  • ya kusura bakmayin arada cvp veremiyorum oyunda dodo mu sattim simdi yeni bi tane yapmaya calisiyorum..
  • benim lwl im 48 potansım 62 iyi midir sizce
  • Torontoda oynuyom lvl 102 clan Revelations Adim TheWerewolf(bi kac aydir girmiım yanlis olabilir)
  • up



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 18 Haziran 2007; 21:34:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.