Şimdi Ara

⚖ARALIK GÜNCEL⚖ AKK(AKN)'sız Yani Hız Kotasız Tüm Paketler ⚖ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
193
Favori
159.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uydunet in adı kablonet olarak değiştirildi. Geç kalınmış bir değişiklik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre sönmez

    Vodafone Dijital Dükkan Tarifesi kapsamında 14 Ekim'de kurulum yaptırdım ve altyapımın 96-98 mbit'e kadar izin verdiği söylendi. 76 mbit'lik kontrat yapıldı haliyle ancak bugün 41. gün, hâlâ en fazla 25 mbit verebiliyorlar. Üstelik her dakika bağlantım 2-3 saniyeliğine kopuyor, modemi kapatıp açtığımda adsl ışığımın sabitlenmesi ve hat almam birkaç saat sürüyor. Konuyla ilgili 3 kere arıza kaydı açıldı ve bu 41 günlük sürecin hiçbir bölümünde sorunsuz internet kullanamadım. Her gün 2-3 kere müşteri temsilcileriyle görüştüm, hepsinden türlü çeşit yalanlar duydum, hepsinden türlü çeşit saygısızlık gördüm.

    Bu hafta içinde kurulum ekibi evime yeniden gelerek iç tesisatımı kontrol etti ve hiçbir donanımsal soruna rastlanmadı. Bu iş merkezden yapılan yazılımsal müdahalelere kalmışken 41 gündür bir işi becerememeleri, sürekli topu ttnet birimlerine atmaları ve sorunun iki birim arasında ping pong topu gibi dönüp durması tam anlamıyla acemilik göstergesi. Bu kadar saha ekibi, bu kadar teknisyen bir sorunun ne olduğunu anlayamıyorsa kapatıp gitsinler "Dükkan"ı.

    Üstelik "75 mbit bağlantınız sağlanmadan aktivasyonunuz başlatılmaz, müsterih olun" dendi, 25'le ve sürekli kopan bağlantıyla aktivasyon yapıldı.
    14 günlük cayma süremden bahsettiğimde "müsterih olun, arıza kayıtları burada durduğu sürece bedelsiz cayma hakkınızla ilgili bir sıkıntı olmaz" dendi, cayma talebimi fatura birimine yönlendirdiler ve onların insafına bırakıldım.
    Üstüne üstlük bir de kopmalar yüzünden indirmeden içerik izleyemediğim, görüntülü görüşme yapamadığım ve taahhüt ettikleri hızın 1/3'ü kadar bir hızla verdikleri internet için 150 liralık fatura gönderdiler utannmadan.


    Alt yapı sorunlarınız halledilmeden sakın ha aktivasyonun başlatılmasına müsaade etmeyin eğer inatla "Vodafone'a kaptırıcam elimi kolumu" diyorsanız bile.

    bu bilgiler çok değerli. ben de yana yakıla dijital dukkan'a geçmeye çalışıyordum. demek rezillik diz boyu.




  • emre sönmez kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nerede oturuyordunuz ?
  • Arkadaşlar Vodafone Dijital Dükkan hakkında birkaç sorum olacak, kullananlar bilgi verirse gerçekten memnun olurum.

    Netgalaksi akksiz 32 Mbit paket için 170 TL ödüyordum, Netgalaksi de bir sorun yaşamadım ama 170 TL fazla geldiği için Türknet'e geçtim 16 mbit in üzerinde hız vermediklerini belirttiler bende fazla üstelemedim ucuz etin yahnisi yenmez hesabı. Vodafone Dijital Dükkan a geçiş yapmayı düşünüyorum.

    Altyapım VDSL, hat değerlerim iyi 75 mbit e kadar hız verilebiliyor. Vodafone un akksiz 149 TL'lik paketine geçersem VDSL altyapısıyla 75 mbit hız verirler mi acaba zira forumda bir arkadaş altyapı VDSL ise tüm sağlayıcılar en fazla 32 mbit hız verilebildiğini yazmış.

    Vodafone Dijital Dükkan akksiz paketi kullanıp altyapısı VDSL olan var mı?
  • N!C kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum kasımın 1 den beri vdsl altyapısı ile hattınızda bir sorun yok ise sorun yaşamıyorsunuz,ben tt net 16.mbit olan bağlantımda 14 görmemiştim 13 küsurda oda en çok ayın 6 sına kadardı,şimdi sabah 7 akşam 7 dijital dukkanda 80 mbit hızları görüyorum,ama akşam 7den sabah 7 e hız 3 mbit hızı alabilmenizi kutuya uzaklığınız belirleyecektir benim şansıma mahallenin kutusu benim sokağımda ve 6 ev var aramda şu an hızım 3 mbit upload yaklaşık 4 mbit

    ⚖ARALIK GÜNCEL⚖  AKK(AKN)'sız Yani Hız Kotasız Tüm Paketler ⚖ ⚖ARALIK GÜNCEL⚖  AKK(AKN)'sız Yani Hız Kotasız Tüm Paketler ⚖




  • turknet e bulaşmayın.
    2 haftadır vdsl e geçiş yapamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 27 Kasım 2016; 13:19:6 >
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, bugün bayi ve müşteri hizmetleri ile görüştüm. Boşta Port olmadığından vodafone'a geçiş yapamayacağımı belirttiler. Yarın TT ofisine gidip dilekçe vereceğim port açılması veya boşta olan portların diğer kurumlarla paylaşılması için, dilekçenin işe yarayacağını sanmıyorum o yüzden btk'ya da yazacağım.

    Turknet e geçeli 5 gün oldu 2 gündür internet yok. şuan telefondan bağlanıyorum.
    AKK'yi geçtim, altyapıyı geçtim, yüksek fiyatları geçtim, internetimin olmayışını geçtim bu sefer de port sorunu çıktı.
  • Beyler aylık max 50tl lik bir paket var mı kotalı-kotasız farketmez TTNET kullanıyoruz anlaşma bitiyor 1 hafta ya kaldı ya kalmadı. Teşkkürler şimdiden herkese..
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun senelerdir türksat uydunet kullanıyorum fiyat olarak en iyisi o tavsiye ederim. Benim de uydunette taahhüdüm bitti şimdi yeni kampanyaya geçeceğim tekrar.

    http://www.kablonet.net/kampanyalar
  • berke.han kullanıcısına yanıt
    Hocam o bizim evde yok sanırım ya kablo çekme olayı oluyor bunların galiba? Bahçelievler - Kocasinan'dayız İstanbul'da.
  • Büyük firmalar tamam da küçük firmalarda adam akıllı bilgi yok, atlantisnet'in internet sayfasında en ufak bir bilgi kırıntısı bile bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    Hocam apartmanınızın girişinde(içinde) muhtemelen türksat kablo kutusu vardır. Kablo tv olan her yerde kablonet internet oluyor. Telefon açıp sizde olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Benden size bir de paket tavsiyesi ben buna geçmeyi düşünüyorum piyasada bu fiyata hiçbir sağlayıcıda daha iyisi yok araştırdım(Türktelekom+Superonline+Vodafone için geçerli)
    http://www.kablonet.net/kampanya/konusturan-maksimum-keyifli

    Burada "ücretlendirme" kısmındaki ilk kampanya 54.99 TL olan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke.han -- 28 Kasım 2016; 20:35:45 >
  • Dijital Dükkan'a bugün taahhütümü bozarak başvuru yaptım bakalım. Altyapım 100 Mbit ve üstü kaldırabilmesine rağmen Vodafone'un testinde 85 çıktığı için 75 işaretlemişler. Gelişmeleri yazarım. Evin telefonunu da Vodafone'a taşıdım, modem almak zorunluymuş, oradan bi 6 lira aylık soktular ona yapacak birşey yok :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berke.han

    Hocam apartmanınızın girişinde(içinde) muhtemelen türksat kablo kutusu vardır. Kablo tv olan her yerde kablonet internet oluyor. Telefon açıp sizde olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Benden size bir de paket tavsiyesi ben buna geçmeyi düşünüyorum piyasada bu fiyata hiçbir sağlayıcıda daha iyisi yok araştırdım(Türktelekom+Superonline+Vodafone için geçerli)
    http://www.kablonet.net/kampanya/konusturan-maksimum-keyifli

    Burada "ücretlendirme" kısmındaki ilk kampanya 54.99 TL olan

    54,99 TL + 3 TL (Cihaz Ücretleri) + 19,90 TL(Uyku Yok Plus) = 77,89 TL




  • galaksinet'i kullanan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi uydunet--- kablonet bence ama malesef her yerde yok keşke ağını genişletseler de millet ucuza internet kullansa.

    ttnet ten o kadar nefret ediyorum el mahkuım kaldık cartnet curtnetlşer çıkmış bunlar arasında tavsiye var mı ?
  • Evet hocam öyle de çok mantıklı oluyor gündüz pek kullanım olmadığı için 150gb akk rahatlıkla yeter gece için de 25mbit hız iyi sayılır o paraya bence en mantıklı seçenek bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    galaksinet'i kullanan var mı?


    galaksinet değil Netgalaksi. Halbuki bilmen lazım. Yaklaşık üç ay oldu daha karar veremedinmi.



    https://forum.donanimhaber.com/m_120277965//tm.htm#120277965
  • Vodafone Dijital Dükkan Paketi hk. bilgi almak isteyenler burdaki paylaşımdan faydalanabilir...


    https://forum.donanimhaber.com/m_119704307//tm.htm#121203860
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratoto

    Vodafone Dijital Dükkan Paketi hk. bilgi almak isteyenler burdaki paylaşımdan faydalanabilir...


    https://forum.donanimhaber.com/m_119704307//tm.htm#121203860

    Vodafone 20 günlük kullanım sonrası aboneliğimi bayinin eksik evrak göndermesi bahanesiyle iptal etti. Bugün saat 13.00 da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.