Şimdi Ara

Aradım ama modemi değiştirdiler ama çözüm olmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim internetim her 10,15,20 dakikada bir gidiyor. Aradım superonline'ı anlattım sorunumu gonderdiler birilerini pirelli vardi degistirdi tilgin modem taktı fakat hala sorunum devam ediyor adamın bana dediği şey ''Önce güncellemeyi yükleyecek 1 saat internette sorun olabilir sonrasında düzelir'' demişti. Fakat aynı sorun pirelli modemimde günlerce sürdü aynısı bundada devam ediyor bana yardım edebilecek varsa şimdiden çok teşekkürler.

    Not:Saatler geçti. Konunun başlığını çok kötü yazmışım kusura bakmayın moderatör düzeltirse sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TTheRecruiTT -- 22 Ocak 2011; 20:43:11 >



  • Sorun modemde değil onların santralindeki port'tadır. Eskiden bende bu tip sorunlar çok olmuştu. Sorun port değiştirilene kadar hiçbir şekilde düzelmemişti.
  • Evet sorun sizden kaynaklanmıyor büyük ihtimalle. Müşteri hizmetlerini arayıp sorunun giderilmesi için yollanacak ekibin apartmandaki cihaza bakmasını söyleyin. Normalde bu gibi durumlarda 24 saat içerisinde sizin aranmanız ve ekip için randevu verilmesi gerekiyor. Müşteri hizmetlerini aradığınızda, sizin bölgenizle ilgilenen bayiinin telefon numarasını da alın. Onları da arayın, işlemleri hızlandırın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .ZeuS.

    Evet sorun sizden kaynaklanmıyor büyük ihtimalle. Müşteri hizmetlerini arayıp sorunun giderilmesi için yollanacak ekibin apartmandaki cihaza bakmasını söyleyin. Normalde bu gibi durumlarda 24 saat içerisinde sizin aranmanız ve ekip için randevu verilmesi gerekiyor. Müşteri hizmetlerini aradığınızda, sizin bölgenizle ilgilenen bayiinin telefon numarasını da alın. Onları da arayın, işlemleri hızlandırın.


    Evet randevu istendi dedim müsaitiz geldi eleman modemi degistirdi keske onuda söyleseydim off
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.