Şimdi Ara

ARACIMI HATALI TAMİR ETTİLER.NE YAPABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar öncelikle merhaba Honda jazz 2012 model aracımla kaza yaptım. aracımı kasko sirketi pert etmek istedi fakat piyasa fiyatının cok altında fiyatla ,bende haliyle onarılmasını istedim.policemde onarımı özel servis orjinal parca kullanarak tamir edecek seklindeydi fakat aracımı onarım bittikten sonra aldığımda sorunlar bas göstermeye basladı.aracın klima sistemi kafasına göre calısıyor,kapılar ayarsız,ön taraftan acaip sesler vs bende bir tane honda ustasına gösterdim aracı incelediğinde işciliğin berbat yapılmıs olmasıyle beraber kullanılan bazı parcaların orjinal olmadığı bazı parcaların cıkma kullanıldığını tespit etti.bu durumda aracın zor toplanacağını söyledi. bende kasko sirketini arayıp bu aracın tekrar tamirini isitemediğimi aracı pert etmelerini söyledim. fakat bunu yapamayacaklarını söylediler.böyle bir durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz.?konu hakkında bilgisi olanlardan yardımlarını rica ederim.saygılarımla







  • BU İŞLEMDE SİGORTA ŞİRKETİNİN KUSURU YOK YAPTIRDIĞINIZ SERVİSİN KABAHATİ BÜYÜK İHTİMALLE ORAYLA GÖRÜŞÜP SORUNLARINIZI BİLDİRMENİZİ ÖNERİRİM ÖNCELİKLE.
  • insurancesigorta İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba cevabiniz icin öncelikle tesekkur ederim.yaptirdigim servisi kasko firması tercih etti. Dolayisi ile sorumlu olanda kasko sirketi degilmi?
    Adamlar zaten kullanılmış parca vs kullanmış,bu zihniyete güvenip bir daha al duzelt denirmi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun.
    Acentenize bilgi veriniz , onlar sizden bir dilekçe alıp sigorta firmasına iletecekler. Ardından aracınızın onarım yapıldığı servise gidip durumları gösteriniz.
    Yapılan onarımların minimum 6 ay garantisi olmak zorunda. Servisten sonuç alamazsanız sigorta firmasına 2. bir dilekçe yazıp farklı bir yerde onarımların kontrolünü isteyiniz. Bu şekilde sıkıntılarınız çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.