Şimdi Ara

Aracımda hgs var ogs cezası yazılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene mart ayının cezasını yeni görüyorum ogs geçiş ihlali olarak gözüküyor geçen sene ankaraya gitmiştim 50 lira bakiye vardı hgs de mahmutbey gişelerinde ceza gözüküyor çamlıca gişelerinde normal ücreti kesmiş nasıl iş anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam bana hgs'den ödediğim 8 köprü geçişi için ogs'den ceza geldi. aradım hiç bir işlem yapmadılar. dava açtım, zaten ödemiş 8 köprü geçişinin 10 kat cezalı tutarı değil normal tutarını ödememe karar verdiler. burası türkiye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Anonymous

    hocam bana hgs'den ödediğim 8 köprü geçişi için ogs'den ceza geldi. aradım hiç bir işlem yapmadılar. dava açtım, zaten ödemiş 8 köprü geçişinin 10 kat cezalı tutarı değil normal tutarını ödememe karar verdiler. burası türkiye.

    Şerefsizlik vallahi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz konu ile alakasız ama bilen var mı? Aracın ön camı kırıldı, HGS etiketini çıkaramadım, zaten geçişlerde otomatik olarak plakaya göre ödüyor diye düşünüyorum, bakiye azalınca da kredi kartından otomatik yükleme yapılıyor. Zaten yılda en fazla 20 kere kullanıyorum, onunda netten takibini yaparım. Yeni etiket almasam sorun olur mu?
  • nazım55 N kullanıcısına yanıt
    Yeni etiketi çıkartman gittiğin PTT şubesine bağlı olarak 30 dakika ancak sürer. Kart ücreti de 5-10 TL. arası bir şeydir.

    Almama durumunda ise sistem önce kaçak geçiş olarak işaretliyor sonra eşleştirme yapıp ücreti otomatik olarak HGS hesabından düşüyor.

    Ancak yukarıda da sözü geçtiği gibi bu işlemlerde karışıklık olursa 30 dakika ve 5-10 TL'den daha fazla zaman ve para harcama riskini göz önünde bulundur.
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Ben etiketi bankadan almıştım. Bari bankaya gideyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.