Şimdi Ara

Aracım Pert oldu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herekese iyi akşamlar diliyorum.. 2008 model ford mondeo 2.0 TDCi Titanium aracım bir kaza sonrası ağır hasar gördü ve gerekli işlemler sigortadan yapıldıktan sonra perte ayrıldı...şimdi sorum şu yönde olacak öncelikle Allianz sigortadan 2450,00 Tl karşılığı 47.000 Tl üzerinden kaskolu gözüken aracıma ne şekilde bir ödeme yaparlar ve kesinti gibi bir durum söz konusumudur? aracımı aldıgım 3 ay bile olmadı bu olay gerçekleşti kasko bedelini 47.000 üzerinden police kesip onun üzerine parasını ödedim sigorta şirketi bu parayı neye göre öder ve ben hangi rakamları kabul etmeliyim bir yol gösterirmisiniz..şimdiden herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsekerci -- 28 Eylül 2012; 22:54:45 >



  • Fatih bey
    öncelikle geçmiş olsun yaptırmış olduğunuz kasko poliçesinde eğer muafiyet uygulanmış ise araç değeri üzerinden yapılan muafiyet oranında bir kesinti yapılır muafiyet yok ise sovtaj bedeli üzerinden yani piyasa değeri üzerinden size ödeme yapılır piyasa şartlarında aracınızın bedeli ne ise onu alırsınız.,
    saygılarımla
    yakup ÖZDEMİR
    UMAY SİGORTA
  • öncelikle cevabınız için tesekkur ederim, muafiyet yok piyasa üzerinden ödenecekse aynı model aynı km olan araçlar 38-58.000 tl arasında gozukuyor bu değerlendirmede aracımın kasko bedelini talep edebilirmiyim ? yada örneğin aracıma 38.000 tl odemek isterlerse aynı model aracın 57.000 tl olan onlarca modelinin ilanı emsal gösterebilirmiyim ?
  • sıfır arabalarda 6 aya kadar aracınızı aldığını bedeli öderler.
    6 aydan sonra kesinti olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.