Şimdi Ara

Araca sürtüp kaçmışlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ,

    Perşembe günü , babama hediye olarak aldığım 0 km Opel Astra aracımı evimin önüne koydum cuma günü akşamı ta ki bugune kadar.. Cumartesi akşamı arkadaşın teki sürtüp kaçmış , etraftanda kimse dur mur dememiş sadece plakası alınmış kaçan aracın.. Sol arka kapı da ufak bir göçme var , çizik filan olsa hallettiririm birşekilde derdim de..

    34 UN 4190 Renault bir araç olduğunu biliyorum sadece , şahitte var , izlemem gereken prosedür nedir ? Polis gelir diyorlar fakat pek işe yaramadığını , boşa zaman kaybı olduğunu söyleyen çok yorum okudum , kimin nesi olduğunu nasıl öğrenebilirim ? Hayır , dürüstçe inip bir telefon numarası bıraksa , suç bendendir dese sinir stress olmucam , fakat ne bir telefon numarası ne de başka birşey var , vurup kaçmış resmen , anlayamıyorum bu insan kılıklıları..

    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.







  • Benimde once ki aracima surtup kacmisti kamyonetin teki.plakasini esnaf almis sagolsun , gittik polise tanidikta vardi arastirdi etti plakadan arac sahibinin cep telefonuna kadar ulasti.Ama , telefonu iptal edilmis abi dediler babama oyle kaldi.bosa zaman kaybi bulamazlar ve tanidik yoksa ugrasmazlar.tanidik olsa bile bulmalari imkansiza yakin.

    Gecmis olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plakadan arac sahibinin evinin adresini bulabilirsiniz . tanıdık bi polis varsa hemen adresini söylerler.
  • söylemekle kalmaz karakola çağırıyorlar, şenlik ondan sonra başlar. yalnız vuran kişiyi arabayı yaptırmadan çağırt (yani kendi aracını) ispatlaman için ondaki hasarın gözükmesi lazım yoksa iş çıkmaza giriyor.
  • insanların çalışıp didinip dişinden tırnağından arttırarak aldığı arabalar bunlar... o çarpıp kaçan şahsa duygularım klavyeye dökülecek gibi değil... şahidinize rica edin sizinle birlikte karakola gelip ifade versin çevrede olay yerini gören kamera varsa şahide bile gerek yok, elinizden geleni yapın bence...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracin sahibini karakola cagirirlar. Aramizda anlastik demediginiz surece sikayetci sayilirsiniz tutanaklariniz alinir ve yasal surec baslar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Karakola giderek şikayette bulunacaksınız. Polisler plakasını verdiğiniz aracın sahibini arayarak karakola davet edecekler. Aracına bakarak hasar var mı yok mu bakacaklar. İşinizin kolaylaşması için, adamın, evet ben çarptım demesi gerekiyor. Demezse mahkeme yolları görünür.
  • 3 yıl önce karlı bir akşamda yokuş aşağı inerken arabamız kaymıştı. Yokuş sonunda bir Palio vardı, ona vurduk o da öndeki bir kamyonete vurdu. Aracın sahibine ulaşmaya çalıştık ama kimsecikler yoktu. Akşam polis çağırdı plakadan bulmuşlar sahibine durumu izah ettik Allahtan sahibi anlayışlı çıktı hallettik. "Kaçmışlar" sözü biraz ağır olmuş, belki de bizim durum gibi sizi bulamadıkları için gitmek zorunda kalmış olabilirler. Siz yinede karakola gidin aratıp çağırırlar. Büyük geçmiş olsun..
  • Arabayı bulsa bile sahibi ben kullanmıyordum diyecek. Kimin kullandığını sorduğunuz zaman da orada olmayan birini söyleyecektir. veya hatırlamıyorum diyecektir. Çamura yatacaktır.

    Can sıkıntısından başka elinize bir şey geçeceğini zannetmiyorum.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim ,

    2gün önce sigortacım aracılığı ile , şirket aracı olduğunu öğrendiğim firmanın müdürü ile görüştüm , dün kendileri geldiler , fakat ilk başta kabul etmediler , şirket çalışanlarından bir bayan kullanıyormuş aracı , benim oturduğum semtte oturmasına rağmen , benim evimin uzaktan yakınında geçmediğini , yol güzergahında bulunmadığını izah ettiler kendilerince , cumartesi günü araç şuradaydı , otoparktaydı vs. Polis vs uğraşmak istemediğim içinde , onlara güzellikle bu olayın hallolmasını istediğimi dile getirdim , gerekirse kamera kayıtlarından o noktadan geçtiklerini ispat edebileceğimi , şahitlerin var olduğunu , olayı uzlaşma istememeleri halinde , olayın uzatacağımı ve caymayacağımı belirttim , son derece medeni bir şekilde konuştuk , sigortacımın yanında , o da güzelce izah etti , son olarakta artık baktılar ciddiyim , sanıyorum şirket çalışanının kardeşi araçta farketmeden sürtmüş , sonuç olarak tutanak tutuldu , 1 haftalık olmadan araç boyaya girip , sol arka kapı komple , sol ön kapıda lokal olarak boya yiyecek. Araçta çizikten ziyade ufak bir göçme mevcut , toplam olarak 750 TL gibi bir masraf , onların trafik sigortasından hallolucak.

    Kaçma konusunda ise , yapılmış olay çok hissedilebilecek derecede büyük çaplı olmadığından hissetmemiş sanıyorum , akşam vakti etrafta esnaflar görmüşler fakat , aracın yeni olması ve esnaf arkadaşların aracın benim olduğunu bilmemelerinden ötürü sadece plakasını almışlar.

    Ister istemez can sıkıcı bir tarafı var ama napalım artık , cana gelmesin diyoruz , tekrardan yorumları ile beni bilgilendirmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.
     Araca sürtüp kaçmışlar..




  • geçmiş olsun hocam, boşu boşuna aracınızın değeri düşmüş oldu. Malesef trafiğe çıkıyorsak her şeyi göze almamız gerekiyor...

    şimdi birileri Değer kaybı davası açmanızı tavsiye edebilir. şahsen ben de karar veremedim, ben olsam ne yapardım diye... sıfır araç sonuçta.

    kararlı olmanız iyi olmuş, çözüme kavuşması ise çok daha iyi olmuş. ( detaylı hasar fotoğraflarını saklamanızı öneririm, mümkünse kaportacıda işlem yapılırkenki fotoları da saklayın )

    tekrar geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batuhankaralar

    3 yıl önce karlı bir akşamda yokuş aşağı inerken arabamız kaymıştı. Yokuş sonunda bir Palio vardı, ona vurduk o da öndeki bir kamyonete vurdu. Aracın sahibine ulaşmaya çalıştık ama kimsecikler yoktu. Akşam polis çağırdı plakadan bulmuşlar sahibine durumu izah ettik Allahtan sahibi anlayışlı çıktı hallettik. "Kaçmışlar" sözü biraz ağır olmuş, belki de bizim durum gibi sizi bulamadıkları için gitmek zorunda kalmış olabilirler. Siz yinede karakola gidin aratıp çağırırlar. Büyük geçmiş olsun..

    Tel yazip birakabilirdiniz yok oyle bi dunya iyi niyetli degilseniz onu bilemem kapimdaki aracima yumruk kapi acarken yapilmis darbeler vardi eger gorseydim hele o yumruk atani elimden zor alirlardi boyle pislikler cok memlekette kayitsiz kalmamak lazim gorulen olaylara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Utanmadan bir de çamura yatmışlar, insan gibi ilk başta söylesene vurduğunu adamın sinirini bozuyorlar yine de size hayran kaldım sabrınızdan dolayı ve medeni bir halde konuştuğunuz için olayın çözüldüğüne sevindim büyük geçmiş olsun, bir yandan da düşünüyorum bende 0 km aracımı p.tesi günü aldım benim başıma geldiğini düşünüyorum da hiçde sabırlı olamazdım. Hayırlı günler.
  • oluyor böyle şeyler.. hasarınızı da karşılatmışsınız.. ötesine çok takılmayın..

    piyasada sıfır gibi kalabilen araba yok..
    kalması için garaja kilitleyip trafiğe çıkmamak grrek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arabaya da daha bir kaç gün önce birisi sürtüp kaçmış, göçük sizinkinden daha fazla.

    Ben aldırış etmemeyi öğrendim .
  • Bizim araç harita gibi oldu...Eline bir cisim geçiren çizmiş,yazı yazmış...Millete zararlı bir pislik olsam gam yemem...Kimseye gram kötülüğü olmayan,yolunda yürüyen,vergisini,borcunu zamanında ödeyen biriyim...Hepsini yukarıya havale ettim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.