Şimdi Ara

Araç tercihi lütfen acil yardım kafayı sıyırcam:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar uno kullanıcısıyım unoyu siz değerli arkadaşların yardımıyla aldım şimdi ise fiat bravo 1.6sx almayı düşünüyorum fakat herkes ayrı birşey söylüyor parça sıkıntısı, fiat seni üzer, satamazsız, gibisinden sizce ne yapmalıyım birde bravo haricinde düşündüğüm birkaç model var görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

    fiat bravo 1.6sx lpg/benzin 2000-2001 100bin-150bin km arasında 9000 tl ile 12000tl

    ford fiesta 1.4TDCI dizel 2005-2007 arasında(tek kapı-van fakat ruhsatlarda 4 kişilik hususi olarak geçiyor)90bin-150bin km arasında 11000tl ile 13000 tl

    ford fiesta 1.2-1.4 flair yada ghai 1998-2001 arasında

    renault clio 2001 model 1.6 lpg/benzin kmler yukarıdakilerle hemen hemen aynı fiyatta yaklaşık aynı

    opel corsa 1.3 cdti 2003-2007 arasında tek kapı-van fakat ruhsatta hususi olarak geçiyor fiyat bütçeye göre aynı

    aradığım önemli özellikler ise hepsinde ortak olan klima hid direksiyon otomatik cam olursa abs ve airbag.

    benim baktığım araçlar bunlar ayda 5bin ile 10 bin km yok yapan birisiyim arabadan pek fazla anlama bütçem ise yukarıda yazdığım gibi 9 bin ile 13 bin tl arasında sizce bu araçlardan almam gereken yada sizin tavsiye edebileceğiniz araçlar varmıdır.???yardımcı olursanız çok sevinirim.değerli fikirleriniz için teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • bravoyla digerleri arasında segment farkı var birkez. tip olarakta bravo önde. 1 yıl içinde satmayı dusunmuyorsanız alın cunku her malın alcısı vardır. bakın siz bravo bakıyorsunuz siz satarkende mutlaka birileri alacaktır. en kötüsü pazara cıkarın 2 gunde gider.. parca sıknıtısı mı? fiatın parca sıkntısımı olur? ilginc.. kesinlikle bravo derim c segmenti aracın yalıtımı komnforu hacmi farklı olur her zaman.
  • bende öyle düşünüyorum çokta temiz bravolar buldum 25 yıllık araba kullanıcısı ve motor meslek mezunu olan abim bravo alabilirisn güzeldir derken bugün sanayide muhabbet ettiğim arkadaşım seni üzer diyip bana alfa 147 gösteriyor amacı anlayamadım:D
  • 147 derken 145 demek istemiştim özür dilerim:Dgösterdiği araba 96 model klimasız 145 :S çok şaşkınım
  • Tek kapı-van'lardan uzak dur. Ticari kullanılmıştır, arabanın anası ağlamıştır. Temiz şahsi kullanılmışını bulmak samanlıkta iğne bulmaktan zordur.
    Ben olsam o seçeneklerden Fiesta 1.25 alırdım, paşa paşa binerdim.
  • evet fiesta iyi bir alternatif çok çabuk satılabileceğinizde biliyorum 26 yaşındayım bazen hız yapıyorum fiesta açıkcası beni hüsrana uğratabilir diye korkuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetdevil -- 21 Nisan 2011; 23:10:10 >
  • fiesta malzeme kalitesi kötü yalıtım yok gibi birşey. 1 hafta kullandım . kucuk motor cabuk bayılıyor. aracta kucuk. tavsiye etmem. bravolarda yogunlasın ki en azından daha konforlu olur. tipte gence göre daha iyi.
  • sanırım bu iki gün içinde bravo konusunda kesin ve net olarak karar verebileceğim.peki parça motor sorunu lpg de çok yakma gibi problemler okuduum dh da ama 2008 yılına aitti.doğrumudur yada eksileri olarak bravoda neler göze çarpar.?
  • ikinci ele listenzdeki diger araclara daha durgundur ama yinede satılır mutlaka. lpg hakkında fikrim yok ancak takan ve sorunsuz kullanan arkadaslarım vardı birkaç yıl evvel. iç mekan kalitesi listenizdeki araclara gre iyi genele göre vasattır.
  • hyundai accent admire 1.3 aldım 5 ay kadar önce 2005 model 13.400 e + atiker taktım genel olarak memnunum tam f/p aracı bence
  • Hyundai accent te alinasi bir arac yani tavsiyeniz icin tesekkurler hic incelemedim onada bakayim.
  • yorumlar bu kadarmı yokmu başka fikir sunabilecek arkadaş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.