Şimdi Ara

ARAÇ SEÇİMİNDE YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumu uzun zamandır takip ediyorum üyelerin test yazıları sayesin de birçok bilgiye sahip olsam da karar verme aşamasın da yine kararsızlık yaşıyorum bütce 50 bin tl ( 25 nakit 25 kredi ) şubat ayın da alınacaktır ...

    1 .citroen c4 confort plus 1.6 e-hdi mcp ( kafamda ki sorunları vites geçişleri , boya kabarma sorunu ve 2. el de satışı zor)
    2. hyundai i30 1.6 crdi style AT ( yüksek yakıt tüketimi ist ş.içi ortl 7 lt trafiğe göre 7.9 lt )
    3. kia ceed 1.6 crdi consept AT ( i30 a göre biraz daha düşük tüketim ama garanti süresinde ki hile 2 yıldan sonra birçok şey garanti dışı)
    4. seat leon 1.6 tdi dsg ( uzun süredir piyasa da tasarımı artık göze çekici gelmese de donanım ,motor .şanzıman ve fiyatı iyi )
    5. reno fluance 1.5 dci edc (renonun çabuk yıpranması en temel sorun başta soyulmalar çarpışma testleri de yok tasarımı 7 model için de en kötü olanı ) ( neden megane değilde flu derseniz meganenın içi çok dar denediğim model sunroofluydu mutlaka etkısı olmustur )
    6. vw golf ( trendlıne donanım bom boş malesef ve 2011 den yukarısına butce yetmıyor comfortline genelde 2010 model onların da garantisi bittiği için riske girmek istemıyorum )
    7. chev cruze 1.6 AT LT plus donanım 0 km fiyatı oldukca makul 37 bin tl yukarıda ki modellerle mın 8 bin tl fark (30 depo benzin 18 bin km yani 1 yıllık yakıt param ) .

    bravo ,308 , megane,auris,corolla ,delta , civic , lancer, polo liste dışıdır .

    min 3 yıl kullanılacak ve hepsi 2. el 2012 modeldir .

    yorumlarınızı sadece marka yazıp sonuna koyarak yapmamanız bilgi paylaşımı açısından iyi olur özellikle araç sahiplerinin konuya samimiyetle ve objektif yaklaşmasını rica ediyorum .
    HERKESE İYİ AKŞAMLAR .







  • 3 ve tabii ki ceed....
  • i30
  • Ceed ve i30 aynı motoru kullanıyor, bu nedenle iki araç arasındaki tercih donanım ve görsele kalıyor. Otomatiğinin biraz fazla yaktığına dair yazılanlar (yakıt yönünden düz vitesi son derece iyi) var ama bu rakamlarda araç alan kişilerin 1 lt vs. yakıtı çok da dert edeceğine inanmıyorum çünkü ödenen paralar tasarruflu otomobil hattından çıkıp keyif ve konfor sınıfına giriyor ve bunun da bir bedeli var.
  • bana da son araştırmalarımdan sonra ceed seçimi daha yakın geldi ama dizel otomatik alıp da 7.5 lt civarı yakmak da arabadan aldığım keyfi düşürecektir büyük ihtimal hani dizel alıp az kullanmakta saçmalık olur bu yüzden halen çok kararsızım .
    işin ilginç yanı bu kadar foruma üye olan şahıslar var ciddi bilgi isteyince konuya göz ucundan bakıp kaçıyorlar
    zaman ayırmanız için illa saçma sapan konularmı olması lazım ?
    yada belli başlı kişilerin mi açması lazım ?
    forumun yardımlaşma anlayışı buysa yazık gerçekten .
    uyarmama rağmen halen model adı yazıp çıkanlar var bu kadar ahmaklık msj sayısını artırma hevesi olur mu ? bir markayı yazıyosan olumlu olumsuz görüşlerini de yazacaksın yoksa hiçbir anlamı yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • c4'de boya kabarması sorunu mu ? hiç duymadım.

    bunların arasında .i30 ceed c4 gidin hepsini deneyin kafanıza yatanı alın.

    c4 daha konforludur daha az yakar vites geçişleri birden ikiye geçerken iyi değildir mcp alışkanlık ister.

    i30 donanım manyağıdır, biraz fazla yakar o da konforludur.

    ceed i30 ile aynı yakar, daha spordur kullanım açısından o da iyi araçtır.


    bu 3 araç arasında pek bir fark yoktur kafanıza yatanı alın gitsin. hiçbiri pişman etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.