Şimdi Ara

ARAÇ KIYASLAM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkaşlar merhaba.

    15.500 tl ye ford focus ambiance modelini almaya kafayı koydum. araç çok temiz 97.000 kilometrede ve 1999 model. ( lpg si yok ) güvenlik ve konfor paketi var. görüntü olarak sahibi ghia versiyonunun aynısı yapmış 4 cam otomatik haricinde. yarın için arabayı almaya gidecektim. lakin söylediğim herkes çok pahalı değilmi 10 senelik araba neden alıyorsun filan diye kafamı karıştırıyorlar. linkte verdiğim arabayla kıyaslarsak sizce hangisini alayım dersiniz. fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim. resimlerde alacağım focus var.

    http://www.sahibinden.com/sanruf_dijital_klima_cd_li_2airbag_yamur_park_sensoru-58WQQaXQQ9615983WQQpXQQdisplayitem



     ARAÇ KIYASLAM YARDIM


     ARAÇ KIYASLAM YARDIM







  • Aynı bütçe seviyelerinde ben de araba bakıyorum ve linktekini çok beğendim şahsen. Herşeyden önce dizel, yeni teknoloji bir motora sahip. Focus güzel araba ama daha yüksek bütçelerle daha yeni olanlarından alınmalı diye düşünüyorum.
  • selam
    işine karışmak gibi olmasın ama
    15.500 e aldın diyelim binicisin belli alım satım masraflarını, 4 teker yeni mi eskimi, yağı tuzu ,
    ön takım durumu ve bilimum ayarları, amortisörlerin durumunu, frenlerin-balatalar halini ve buraya yazamadığım bir çok şeyi hesap ettin mi? daha motora hiç girmedim. temiz denilen araç 100 binde
    100 bin ne kadar temiz olabilir ki? bunları moralini bozmak için değil verdiğin para az olmadığı için söylüyorum tabi herkes beğendiği ve parasının yettiği araca biner en ii araba elinde anahtarı bulunandır
    karar senin tabi yoksa ford fokusa kim kötü diyebilir kiii
  • piyasa garip boş araç focus 15.500 ben 406 satıyorum dizel 17 ye bence focus almayın ambiante boş modeli bide 99 bence es geçin acizane fikrim
  • fokus iyidir ama linkteki araba gıcır gıcır duruyor.eski araba devri artık bitiyor.bence modelli araç al.hem sorunu az olur ,hem değiştirirken rahat edersin.
  • bence biraz daha kas 17 18 bide kadar yha honda yada corolla al bide aradığın kriterleri söylersen.... yok ben sevmem diosan 15 bine 16 bine daha dolu bi focusa bak bence veya astralarda yaşına ve donanımına göre focusdan ileride
  • arkadaşım 1 ay önce 2001 ghiasını sattı 15000 liraya...bence 99 ambiante için çok para...
  • tşk ederim arkadaşlar.düşündüm ve 3 kişilik ve uygun yakıtı ile linkte verdiğim arabayı almaya gittim ve sonunda bende bir araba sahibi oldum. 14.500 ze arabayı aldım hiç bir masrafı yok arabanın linkte verdiği cizik dedikleri de görünmüyor desem yeridir. herkese iyi akşamlar

    http://www.sahibinden.com/sanruf_dijital_klima_cd_li_2airbag_yamur_park_sensoru-58WQQaXQQ9615983WQQpXQQdisplayitem
  • hayırlı olsun
  • KAZASIZ BELASIZ BİN İNŞ...ANNENİ BABANI GEZDİR DUALARINI AL YETER :)))))))
  • hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler.
  • koç palio satabilmek için harcadı bu aracı yoksa iyi bir otomobil, yol tutuşu-konforu oldukça tatminkar seviyede motoru hiç saymıyorum bile. fiyat olarak normal ir fiyata almışsınız bence, 2 taraf da hakkını almış.

    ama abs olmaması büyük eksiklik.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 19can84

    koç palio satabilmek için harcadı bu aracı yoksa iyi bir otomobil, yol tutuşu-konforu oldukça tatminkar seviyede motoru hiç saymıyorum bile. fiyat olarak normal ir fiyata almışsınız bence, 2 taraf da hakkını almış.

    ama abs olmaması büyük eksiklik.


    AL bendende o kadar.Anlamadım araba güzel sunroof bile var ama ABS yok ilginÇ
  • doğru kararından dolayı tebrikler. resimdeki ambiante "fazla" ghia ya benzemiş :) fiyatda söylendiği üzere az yüksek. çünkü 14 fln ambiante ve buna benzer 99 model araçların piyasası.

    aldığın araçtan üst komşumuzda 2 tane var. biri gök mavi biri lacivert. 2 side sıfır alındı 2 side multijet bi tanesi sunrooflu. oldukça memnunlar yıllardır biniyorlar. tabi aileleri almanya da filan çalıştıkları için bu arabaları da pek beğenmiyolar zamanın e 200 lerinden 406 larından sonra:) tabi burdaki kıstas farklı.

    bence 2 araç içinde gerçekçi yaklaşım yaparak karar vermen başarılı bir harekettir.
  • tşk ederim. verdiğim kararın yanlış olmadığını sizlerinde onaylaması beni daha çok mutlu etti. herkese iyi akşamlar
  • Allah kazadan beladan korusun. dur arabayı alıp hemen kaçma.arabayı biraz anlat bari.içi genişmi.sürüş keyfi filan nasıl?
  • bence aracın kilometresine takılma.90000 bakımı yapıldıysa bi sorun yok.fiyata gelince biraz yüksek ama dediğim gibi 90000 bakımı yapılmış bir araba için normal bir fiyat.ama kıyasladığın arabalar çok alakasız.punto nerde focus nerde.bence önce nasıl bir araba almak istediğine karar ver.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: luckstrike

    tşk ederim arkadaşlar.düşündüm ve 3 kişilik ve uygun yakıtı ile linkte verdiğim arabayı almaya gittim ve sonunda bende bir araba sahibi oldum. 14.500 ze arabayı aldım hiç bir masrafı yok arabanın linkte verdiği cizik dedikleri de görünmüyor desem yeridir. herkese iyi akşamlar

    http://www.sahibinden.com/sanruf_dijital_klima_cd_li_2airbag_yamur_park_sensoru-58WQQaXQQ9615983WQQpXQQdisplayitem

    İyi zaten o Focus galericide olması lazım bizde baktıydık değilse bile verilmez o para.




  • hayırlı olsun. çok hızlı oldu sanırım. bi
    arkadaşım daha önce kullanmış, yakıtı harikaydı diyor.
    bi de direksiyonda city fonksiyonu vardı sanırım.
    güzel araba
  • Hayırlı olsun arkadaşım Allah kaza bela vermesin....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.