Şimdi Ara

Araç içi kameram ile ilgili problem yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba‚

    2 hafta önce "Player PL-E5 Araç İçi Kamera 2.5´ HD-DVR" cihazını satın aldım. Cihazın görünürde iki problemi var. Birincisi içindeki batarya şarj almıyor. Bozuk. Cihazı direkt bağlantı kablosundan çalıştırabiliyorum. Bu ciddi bir problem değil‚ gidip bir batarya satın alırım ancak başka bir sorunum daha var.

    Cihaz HD (720p) ve FHD (1080p) kalitesinde çekim yapmasına rağmen görüntü çok ama çok kötü. Sanki 240p´de çekim yapıyormuş gibi. Kameranın önünde herhangi bir saydam bant vs yok. Hepsini söktüm. HD görüntü aşağıdaki gibi gözüküyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

    http://www.youtube.com/watch?v=9VtBBMAXhW0







  • Hocam bu kameraların sensörleri vs küçük oluyor ucuz olsun diye,zaten video 1080p ama yanlar falan hep boş farkettiyseniz,yani cihaz içinde upscale ediyor görüntüyü,e buda görüntünün böyle olmasına sebep oluyor

    Size tavsiyem düşük çözünürlükte çekim yapmanız,yani HD'yi falan unutun,zaten bu cihazların vereceği hd görüntüden çok şey beklememek lazım Çözünürlüğü ayarlarda en düşük hangisiyse ona kadar düşürün,deneyin teker teker;en güzel görüntüyü hangisinde alırsanız ondan devam edersiniz,ha yine aynı sonucu alırsanız o kamera doğal olarak bozuktur,iade edin yenisini alın


    Bu arada kameranın tarihini düzeltmeyi unutmayın,2011 yazıyor verdiğiniz görüntülerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    Evet kaliteye kıl olduğum için tarihe falan odaklanamadım hiç :) Pazartesi günü gönderdim iade veya yenisi için bakalım ne olacak. Teşekkür ederim.
  • HeLL_BoY-TR H kullanıcısına yanıt
    Gönderin hocam

    Bu arada hangi kamera ve nerden aldınız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kamerada sorun yok kalitesi zaten böyle. Sonucu buraya yazarsanız sevinirim.
  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    Player PL-E5 Araç İçi Kamera 2.5´ HD-DVR
    Hepsiburada.com adresinden satın aldım.
  • Ürün ne kadar ucuz olursa olsun görüntünün böyle olmaması lazım.. Problem düşük çözünürlükten değil, mercekten gibi görünüyor. Focus ayarı problemli sanırım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı cihazda aldım ucuz diye 6 ay sonra şarjı tutmuyor diye HB gönderdim garanti için direk para iadesi yaptılar :) şimdi Çin den gt680w aldım 200 liraya gayet güzel forumda konu var orayı takip etmenizi öneririm...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı onarım için gönderdim. Geri geldi ancak çözülmemiş. İade talebiyle tekrar gönderdim ve paramı iade ettiler. Lanet olsun böyle işe... :)
  • HeLL_BoY-TR H kullanıcısına yanıt
    :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.