Şimdi Ara

Araç içi kamera kaydı ile nasıl şikayette bulunulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Trafikte şu makas atanlardan biri bana az daha kaza yaptırıyordu. Hadiseyi araç içi kamerası kaydetti. Şimdi bununla nasıl şikayette bulunmak gerekir? Karakola falan mı gidiliyor, yoksa başka bir şekli mi var? Şimdiden teşekkürler

    Selamlar



  • Sikayet edilemiyor diye biiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisin olay yerinde olması lazım diye biliyorum..direk savcılığa suç duyurusunda bulunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üzerinden ihbar ettiğin taktirde takmıyorlar.Bizzat 2 hafta evvel kırmızıda geçen maganda bir şahinciyi şikayet ettim.Videoyu Youtubeye upload edip link olarak iletmiştim.Cevapları videoyu bize iletin oldu...
    Üşenmedim gittim en yakın emniyet müdürlüğüne hem tabletime hemde usb belleğe atarak videoyu.Orada gerekli işlemleri doldurduktan sonra amire verdim usbyi aktardılar pcye.Biz gerekeni yapacağız ilginiz için teşekkürler dediler yolladılar.
    Hala kontrol ederim plakayı hala bir ceza işlenmedi
  • Şikayet etseniz de hiçbir işe yaramıyor. Ancak savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmanız gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarı ile araç içi kamera kayıtları kanunen bir yere sahip değil. Zaten denetimin bu kadar zayıf olduğu bir trafik düzeninde bu hiç şaşırtıcı olmadı.
  • upload edip plakayı ifşa et, 2. elde satmak istediği zaman plakayı aratan alıcı adayı; aracın nasıl zorlandığını, sahibinin nasıl biri olduğunu görsün; araç da makasçının elinde patlasın.
  • nerede oldu hocam bu dediğiniz makas olayı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir işe yaramıyor. Sadece kaza anında kanıt olarak kullanırsın. Hatta izinsiz kamera kaydı yasak olduğu içinn karşı tarafın şikayet etmesi bile ihtimaller arasında. Polis araçlarına dikkat etmişsinizdir, sürekli açık kamera var kayıt ediyor diye bir yazı var camlarında artık.
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Gaziantep'de İpekyolunda.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Ne dersiniz? Bir işe yaramıyorsa çıkarayım o zaman ben bunu, zaten camda fazlalık canımı sıkıyor. Onun yerine aynaya cevşen, ayetel kürsi falan asayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Hiç bir işe yaramıyor. Sadece kaza anında kanıt olarak kullanırsın. Hatta izinsiz kamera kaydı yasak olduğu içinn karşı tarafın şikayet etmesi bile ihtimaller arasında. Polis araçlarına dikkat etmişsinizdir, sürekli açık kamera var kayıt ediyor diye bir yazı var camlarında artık.

    Araç kamerası olan aracın camına kamera vardir yazarsak sıkıntı olmaz ayrıca kamera görünür bir yerde ise gene sıkıntı olmaz cunki gizli kamera değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökhan Göçer

    Ne dersiniz? Bir işe yaramıyorsa çıkarayım o zaman ben bunu, zaten camda fazlalık canımı sıkıyor. Onun yerine aynaya cevşen, ayetel kürsi falan asayım.

    Vallahi Allah korusun kendiniz bir kazaya karışırsanız falan kanıt için kullanırsınız ancak. Bunun dışında makas atanı tespit ettim şikayet edeyim olayı falan fasafiso . İş güzar motorculardan biri bir sefer gerçekten tehlikeli araç kullanana denk geliyor emniyete şikayet ediyor adamlar kamera kaydıyla birşey yapamayız diyorlar. Daha geçenler de paylaşıldı forumda videosu. :)



    @arabasevdası Olabilir belki hocam ama yine ceza için kanıt olarak sayılacağını sanmıyorum : /



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 6 Temmuz 2015; 19:41:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.