Şimdi Ara

Arabesk fm dinle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arabesk müzik, ülkemizde ulaştığı kitleler bakımından zirveye oynayan arabesk fm tarzlar arasında geliyor. Birçok sanatçı, bu alanda kaliteli yapımlara imza atarken, arabeskin takipçileri de en az o hızla artıyor.

    Arabesk tarzında yayın yapan arabesk radyo kanalları da bu anlamda çok popüler diyebiliriz, bunlardan birisi de Arabesk Radyo’dur. Daha öncesinde Arabesk Dünyası ismi altında yayına başlayan radyo kanalı, dinleyicilerinden olumlu tepkiler almaya başlayınca ve dinleyici sayısındaki artış sürünce, Arabesk Radyo ismini almış; güçlü bir teknik altyapı ile internet üzerinden tüm arabeskseverlere hizmet etmeye başlamıştır.

    Radyo kanalının oldukça sosyal bir yapısı olduğunu da söylersek yanlış olmaz. İnternet sitesinde kullanıcıların isteklerinin, mesajlarının ve görüşlerinin sürekli geçtiği bir çevrimiçi hatla her zaman karşılaşmanız mümkün. damar fm Radyo kanalının DJ’leri de buradaki isteklere göre, çoğu zaman dinleyicileri kırmayarak yayın akışlarını bu şekilde renklendirmektedirler. Detaylı bilgi için:www.damararabesk.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.