Şimdi Ara

arabayı sattık kasko ne olucak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaslar
    onumuzdekı pazartesı gunu 2 ay once aldıgım arabamı satıyorum.
    alıcak kısı ıle anlastık ancak benım aklımda bır soru var.
    ben aracı ekım ayında alıdm ve kasko yaptırttım kaskoyu kredı kartı ıle 10 taksıtte ödiycektim.
    Bu durumda kasko ıptalı yapılıyormu yapılıyorsa nasıl yapılıcak.



  • bende kasko ödemem devam ediyorken aracımı satmıştım 2 ay önce. önüme 2 seçenek sundular ya donduralım sonraki aracınızda devam ettirirsiniz indiriminiz varsa onlarda kaybolmaz yada iptal edelim nasıl ödüyorsanız o şekilde geri ödeme yapalım dediler 10 ay 100 tl ile 10 ay boyunca iade alıcaksınız gibi.

    sizede böyle uygulanır büyük ihtimal
  • bunu bankamı yaptı yoksa kaskoyu yaptırdıgınız acentemı?
  • kaskoyu yaptığım acente yaptı tabikide bankayla bi alakası yoktu yani; şey gibi düşünün gittiniz bi marketten mağazadan bi mal aldınız kredi kartınızla bi nedenden dolayı iade etmek istediniz onlar kredi kartını ister ve iade işlemini gerçekleştirir. buda aynı şey kaskoyuda aldınığınız bir mal hizmet olarak düşünün. hizmet alamadığınız birşey için sizden asla ücret talep edemezler..
  • Merhaba,

    Kaskonuzu iptal ettiğiniz gün iptal işlemi yapabilirsiniz. İptal işleminde iade ise, tahsilat hangi yöntemle yapılmışsa, iade işlemi de aynı yöntemle yapılır.

    KK lı ödemelerde:

    1) Peşin : KK ından tüm tutar peşin tahsil edilir. İade işleminde ise iade tutarı karta 1-2 gün içerisinde iade edilir.
    2)Blokeli Taksitli: KK ından tüm tutar bloke edilir. Değişik taksit sayılarına bölünebilir. İade durumunda taksit taksit iadesi yapılır.
    3)Talimatlı Taksitli: Tutar bloke edilmeden günü geldiğinde taksit çekimi şeklinde çalışır. İade durumunda varsa iade edilecek tutar kk ına iadesi yapılır.

    KK lı işlemlerde kuralı genellikle banka koyar. Onun şartları ile çalışılır. Sigorta şirketleri, bankalarla zaman zaman farklı promosyonel sözleşmeler yaparak ödemeleri cazip hale getirmeye çalışabilirler. Bazen de bankalar yeterki kendi kartları kullanılsın diye +taksit, taksit atlatma, taksit erteleme, ekstra parapuan gibi promosyonlar yapabiliyorlar. Butür uygulamaların iade şartları da farklılıklar gösterebiliyor.

    saygılarımla,

    www.limonsigorta.com




  • simdi araci satmadan kaskoyu nasil iptal edebiliriz hdi kasko ama aracimin yetkili servisi ile anlasmasi yokmus yapan arkadas var demisti yaptik yapalida 3 ay oldu iptal etsek parayivalabilurmiyiz 12 taksit yapmustik
  • Aracı satmadan iptal yapabilirsin. KK na taksit yapıldığından taksitlerin hepsi çekilmemiştir.Sistem kullanılan gün sayısı ile çekilen pirimi karşılaştırarak tahsilat veya iade miktarı çıkartır. Genellikle iade çıkar ve KK na iade edilir..

    www.limonsigorta.com
  • tesekkur ederim efendim ben simdi hdi kasko sirketinin 444 lu numaranimi aramam gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.