Şimdi Ara

arabamızın yağmur sensörü hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu tür konular hakkında pekte bilgi sahibi sayılmam fakat sizlere saçmada gelse birşey danışmak istiyorum..Sabah arabamız bizim balkonun altında duruyorken annem panjurları silerken haliyle arabaya su gelirken silgeçler çalışmış peki arabada kontak kapalı iken sizce mantıklımı neden çalıştı ? kışın arabayı sokağa bırakınca yağmurlu havada nolcak basitte olsa sizde de böyle bi sorun varmı araba çalışmazkende bu sensör aktif mi oluyor ? şimdiden teşşekkürler yardımınız için ..

    Arabamız citroen C4



  • aynısı 407de başımıza geldi. Önceki sahibi araca orjinal olmayan xenon taktırmış ve o da silecek motorunun tekini yakmış (407lerde çift motor oluyor). Sizin araçtada öyle oldugunu umuyorum kontak kapalıyken teyp vs fazla çalıştırıldıgında economy mode yazıp aküyü korumaya alıyor ve silecekler duruyordu fakat kontagı taktıgımda tabiki tekrar çalışmaya devam ediyordu. Yüksek ihtimal sizin araçtada böyle bişi olmuş olabilir servise göstermenizde fayda var..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burglar08

    aynısı 407de başımıza geldi. Önceki sahibi araca orjinal olmayan xenon taktırmış ve o da silecek motorunun tekini yakmış (407lerde çift motor oluyor). Sizin araçtada öyle oldugunu umuyorum kontak kapalıyken teyp vs fazla çalıştırıldıgında economy mode yazıp aküyü korumaya alıyor ve silecekler duruyordu fakat kontagı taktıgımda tabiki tekrar çalışmaya devam ediyordu. Yüksek ihtimal sizin araçtada böyle bişi olmuş olabilir servise göstermenizde fayda var..

    Teşekkürler yorumun için serviste götürmeyi deniyeceğim sağolasın dediğin gibi bizdede xenon var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.