Şimdi Ara

Arabamın Tavanına Çatı Düştü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arabamın Tavanına Çatı Düştü
    Arabamın Tavanına Çatı Düştü
    Arabamın Tavanına Çatı Düştü

    Arkadaşlar arabamın tavanına çatı uçtu maalesef istanbuldaki şiddetli lodos nedeniyle. Arabanın kaskosu sigortası mevcut. İtfaiye ve polis ayrı ayrı tutanak tuttu karşı komşunun çatısı uçtu. Kasko kapsamında tamir ettirmek istemiyoruz açıkçası.Kendi cebimizden yaptırsak bir kaç yere sorduk arabanın tavanı eskisi gibi olmaz dediler bir kişi de garanti verdi. Karşı komşuyla kavgalı olmak istemiyoruz ama bir gelip geçmiş olsun bile demediler ve bugün sorduğumuzda düşüneyim falan dediler. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Aracı perte çıkarttırmak istemiyoruz. (Fiat Albea) Sağ ayna , ön silecekler , sol çamurluk, boya kalkmaları , ve tavan göçüğü mevcut. NOT: Cepten yaptırırsak 10.000TL fiyat çıkardılar

    Arabamın Tavanına Çatı Düştü
    Arabamın Tavanına Çatı Düştü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupreNostra -- 30 Kasım 2021; 22:5:17 >







  • sigorta sektöründe çalışıyorum..

    hiç komşuyla muhattap olma.. kaskon var madem direk git yaptır kasko anlaşmalı servislerinden..

    genellikle sigorta şirketlerinin özel anlaşması olduğu tamir merkezleri vardır.. herhangi bir anlaşmalı servis gibi genel değil daha spesifik servisler..

    misal HDİ sigorta için hızlı destek istasyonu, Sompo için Ekspress hasar onarım merkezi diye geçen servisler..


    bu gibi servislerin bikaç ekstrası mevcut.. hem iş yoğunluğu sebebiyle açıkcası benzer durumlara daha sık karşılaşmış olmaları sebebiyle el yatkınlığı olur hem de adları üzerinde hızlı neticelendirmek gibi bir durumlaı söz konusu.. ayrıca her sigortada geçerli mi bilmem ama hasarsızlı indiriminden düşüş yaşamadan hizmet görme lüksü olabiliyor. ayrıca ikame araç süresi poliçe şartlarının da üzerinde verilebiliyor..



    komşu nereye götürür ne kadar düzgün yapılır bilemem garanti veriyorum diyen taahhütlü yazı mı verir verse bile olası bi ters durumda ne yolla tanzim edersiniz sorunlu onarımı tartışılır ama diğer türlü muhattabınız var..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 4 Aralık 2021; 15:51:27 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.