Şimdi Ara

Arabama Süt Döküldü, Başımdan Geçenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
18
Favori
28.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam cidden cok sağol bilgi için. Üzüldüm bu durumu yaşadığına. Belki 2700 liran gitti, ama çoğu insanı bilgilendirdin buna bende dahil, 12 yıllık araç kullancısıyım böyle bir konuda kimse uyarmadı yahu.

    Kimin aklına gelir ki?...
  • Akşam akşam fena oldum, kalbim sıkıştı...



    Yoğurt oldu falan yazdınız, gittim geldim yahu...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim arabanın bagajında da turşu vardı bidonun kapağından turşunun suyu sızmış birkaç damla turşu suyu yüzünden araç 1 hafta sirke kokmuştu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibretlik olmuş tşkler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabaya süt dökülmesini görünce rahmetli babam geldi aklıma, akciğer kanseriydi bazen çok öksürürdü, öksürük geçsin diye yolda arka koltukta süt içiyordu dökülse ne olur diye merak etmiştim o zaman öğrenmiştim. Ama çözüm nedir bilmiyordum ki değiştirmek dışında da çok da verimli bir yol zaten yok gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her hafta köye gittiğimizde mutlaka 1-2 bidon süt alırız. Sırf bu dökülme korkusu yüzünden bagaj havuzu, koltuk arkalarına plastik korumalar ve eşya sabitleme aparatları yayları ne varsa yaptırdık.



    Yaşadığım 0.5 Cl ayran vakasından sonra şartlar bunu gerektirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcohol06

    Buz gibi soğukta 4 cam açık işe gidip gelmelere yarıldım kardeşim, kusura bakma

    Bizde bir kere araçta yengeç kabuğu unutmuştuk, eve aksesuar olsun diye sahilden aldık, aslında dev bir yengeç sadece kabuğu kalmış gibi gözüküyor fakat içinde baya eti de kalmış hala. Bagajda tuzlu suda büyük bir kavanozun içinde duruyordu, 600km yol geldi sıcakta. Ankara'da o bagajı bir açtık ki, aman allahım.. Sırayla kustu herkes, koku bütün sokağı kapladı, 10 günlük insan cesedi olsa böyle kokmaz, öyle bir hayvandan bu koku inanılacak birşey değil. Araba sedan Fluance idi, o koku 2 hafta falan bagajdan ve bavulların üstünden çıkmadı. Eğer o su dökülseydi bagaja büyük ihtimal ya komple sökülürdü araba ya da üçe beşe satılırdı öyle diyeyim. Sedan araba olduğu için kokuyu bagajı açmadan farkedemedik.

    Daha önce sütü de duydum, turşu ve balık suyunu da biliyorum, arabaya böyle şeyleri hayatta sokmam. İstediğin kadar bağla sakla, o sızacağı varsa döküleceği varsa bir şekilde dökülüyor.

    Kahveyi püskürttüm ya 10 günlük insan cesedi




  • Eğer sütün döküldüğü akşam her şeyi söküp sütü temizletseydiniz hiç koku olmazdı.
    Siz sütün mayalanması için zaman tanımışsınız.

    Yine de arabada süt taşınacaksa bir yolcunun kucağında yada ön koltukta ve şişeye emniyet kemeri bağlı halde göz önünde taşıyın.
  • Bizimde arkadaşın arabaya dökülmüştü resmen burnumu tıkayarak biniyordum arabaya neyse ki çok dökülmemiş paspası vs. epey yıkayınca çıkmıştı kokusu.

    Çok lanet bişey bu süt arabada sanki radyoaktif madde varmışçasına taşımak lazım.
  • Hakkatten iyi macera yaşamışşın hocam
    gerçekten zor bidurum ama iyi çözmüşsünüz helal olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eeerdem

    Öğrencilik yıllarımda buzdolabının buzluk kısmında et varken elektrik şalterlerini indirip 1 hafta memlekete gitmiştim. Döndüğümde buzdolabının kapağını açtığım o anı hiç unutmayacağım.
    Biber gazı gibi bir şeydi. Kafama poşet geçirip temizlemeye çalıştım ama nafile. Sonunda attım buzdolabını
    Et bildiğin mutasyon geçirmiş, farklı bir ırka dönüşmüş, dolapta krallık kurmuşlardı

    o arada iyi ki polis kapıyı kırıp içeri girmemiş. eve geliyosun cinayet soruşturması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir hafta nedir ki? Ben 1.5 aylığına tatile çıktığım gün evde sigorta atmış (internetin offline olduğunu aplikasyondan takip etmiştim ama neden olduğunu anlayamamıştım.) Tatilden gece 02:00'da döndüğümde gördüğüm manzara ve aldığım kokuyla hayat felsefem değişti resmen. 1.5 aylık çürümüş etler, balıklar, domatesler birbirine girmiş, ve yeni nesil kanatlı kanatsız böcekler evrimleşmiş. 1 Ay sürdü evden kokunun çıkması, ve derin dondurucu ardiyede kapalı bir şekilde durmakta halen. kimsenin de açıp bakmaya gözü yemiyor.

    Arabayla ilgili bir uyarı da benden, kışlık antifrizli cam suyunu sıcak havalarda mutlaka boşaltın, resmen leş ayak kokusuna dönüşüyor, haftalarca da çıkmıyor.
  • Tüh birşah süt olsaydı kokmazdı. Gerçi o da süt değil ki tinerle seyreltilmiş beyaz boya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla geçmiş olsun diyelim allahtan çözüm bulmuşsun Sütü bilmem ama 20 kg duvar boyası + 10 kg yağlı boya faciası yaşatım Ford Tourneo Connect Aracın heryeri boya çıkaramadım uğraşamadım yarı fiyatın altına sattım alanada uğraşmak istediğine eminsen al valla aldı sonrada yaptığı masrafla normal fiyatına geldi neredeyse demişti arkadaş Eee baştan uyardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gsaray_uAs -- 12 Ocak 2018; 1:48:16 >
  • sütün gaz pedalına kadar geldiğini yazmışsınız acaba oradaki sütler kokuyor olabilir miydi ? yani döşemelere o kadar sindimi
  • Yazın arabaya meyve suyu dökülmüştü. Bayağı bir uğraşmıştım. Döşemeyi kaç kere yıkadığımı hatırlamıyorum. Tatile gittiğimizde de buzdolabı bozulmuş geldiğimizde ne var ne yoksa atmış çamaşır suyu ile yıkamıştık. Yine uzunca bir süre tatile gittiğimizde yanlışlıkla derin dondurucu sigortası kapatılmış. Yine ne var yoksa atmış yine litrelerce çamaşır suyuna mağruz kalıp bir hafta tüm camlar açık yatmak zorunda kalmıştık.



    Geçmişler olsun. Aslında tüm döşemeyi söküp iyice yıkayıp kurulayıp takabilirdiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonax'a gidin hallederler. Bosa masraf yapmissiniz.
  • Ben aoç yarım litre süt içiyordum araçta. Böyle çok az bir şey sağ ön koltuk paspasa döküldü. Böyle avuç içi kadar. Aman Allah'ım o nasıl bir koku.



    Bir de yaz ayı. Sanki cinayet işlenmiş araçta. Onu sık bunu sık derken, hava soğumuştu, yaz yeni bitiyordu. Hava soğudukça koku azaldı. Çünkü bildiğin canlı bakteri bunlar. Sıcak havada ürüyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım geçmiş olsun kötü bir şey.

    Benim de bir kaç aylık sıfır aracıma babam sağolsun bagaja hamsi koymuş, bir de akmasın diye iki kere poşetletmiş. Sonuç koydukları yerde terleme var ve leş gibi koku var. Alt tarafı pazardan eve gelene kadar durmuş ama o bile yetti. Haftalarca koku gitmedi, arabama her binen kokudan rahatsız oluyor, bir süre sonra sorunu buldum ve temizledim.

    Bir keresinde de süt döküldü ama seninki kadar değildi. O arabamız da sıfır araçtı, ilk aylarıydı.

    Sonuç, arabada balık ve süt taşımak hiç mantıklı değil.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.