Şimdi Ara

Araba Yıkama ve Bakım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Sıfır km siyah bir araba aldım. Bursa'da güvenle yıkatabileceğim çok alternatif olmadığı ve arabamla ilgilenmek istediğim için kendim yıkamak istiyorum.

    Sadece o kadar çok ürün var ki seçim yapamıyorum. Meguiars'ta karar kıldım sayılır ama onların bile farklı farklı şampuanları var.

    Karar verebildiğim tek şey;http://www.meguiars.com.tr/shop/index.php?route=product/product&path=315_324&product_id=844 oldu. O da ne kadar doğru bilemiyorum.

    Aslında yıkama ve bakım hakkında da çok bilgi sahibi değilim. Araştırdıkça da kayboluyorum.

    -Hangi şampuan,
    -Hangi eldiven/sünger,
    -Wax gerekli mi? Nasıl ne zaman yapılmalı?
    -Diğer bakım gereçleri nedir ne zaman yapılmalıdır? hakkında bana ve merak edenleri aydınlatabilirsek bu konuda çok mutlu olurum.







  • Benimde çok fazla bilgim yok ama araştırdığım kadarıyla aldım bir şeyler ve dünya varmış dedim. Meguairs cilalı şampuan aldım. Kuzu yünü eldiven aldım. Autoglym cila aldım. Uber blue kurulama havlusu aldım. Rakiplerini denemedim tabi ki ama memnunmusun dersen çok memnunum. Bu ürünlerle çift kova tekniğiyle yıkarsanız aracı çizmezsiniz. Detailingturkeyde araştırdığım kadarıyla herkes erdemboyayı önermişti. Bende oradan almıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.