Şimdi Ara

Araba kullanmayı bilenler kursta ne yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba
    Araba kullanmayı bilen birisi kursa gidince yine öğrenme safhasından geçmek zorunda mı? Nasıl oluyor hemen sınava girip ehliyet alınıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Direksiyon derslerine arabaya alışmak için gidiyor bilenler.Direksiyon sınavını geçip belgeleriniz hazırsa randevu aldığınız gün geçici ehliyet ile trafiğe çıkabiliyorsunuz 15 gün içinde ehliyeti eve kargoyla yolluyor.11 Ocakta girdim direksiyon sınavına hala dosyaların hazırlanmasını bekliyorum
  • Hocam güncel sürüş testlerinde nelere dikkat ediyorlar bilmiyorum, fakat son zamanlarda sürüş testlerinde daha dikkatli titiz olduklarını etrafımdaki insanlardan duyuyorum.

    O yüzden bilseniz dahi sürücü kursundaki öğretmeninizle beraber kısa bir tura çıkın, en azından size nelere dikkat etmeniz gerekiyor kısaca anlatır ve sizin işinizde kolaylaşır.

    Mesela araca bindiğiniz zaman öncelikli kontrol etmeniz gerekenler, direksiyon tutuşu, testin olacağı güzergahta dikkat etmeniz gerekenler vs vs...

    Gündelik sürüşte çok üstünde durmadığınız şeylerden puan kırabilirler, o yüzden gitmekte yarar var.
  • Gidip yol güzargahını ve dikkat edilecek hususları öğrenmesi gerekir, biliyorum diye gitmeyip sınavdan kalan çok olur. Artık çoğu şeyden bırakıyorlar tek hatada bırakma şanşları var.
  • Ne mi yapıyorlar...

    Foruma gelip yeşil tabelalarla mavilerin farkını, köşe başına parkedince şerefli polislerin neden ceza yazdıklarını falan soruyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.