Şimdi Ara

Araba fiyatları düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Opel Corsa Ultimate almaya karar verdik vermesine ama araba 1.5 ay oldu gelmedi ve 3 kere zam yedi 216.000'den 232.000 çıktı. Dolar kuru yüzünden dediler, şuan dolar düşüyor. Fiyata etki eder mi?




  • Hayır. Gelecek zam ertelenmiş olur belki. O da bir ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araçlar bize euro kuru üzerinden geliyor. bayinizle konuşup fiyatta anlaştığınız o güne ait euro kurunu baz alıp euro değerini öğrenin aracınızın ve o euro değeri ile ödeme yapmaya çalışın yada bi şekilde fiyat sabitlemeye bakın bayii ile anlaşıp.

    birde sizin modele özel %80'lik ötv dilimine çok yakın fiyat var, aracın fiyatı 230bin olduğu anda %80'lik dilime giriyor ve birden 276bin liraya fırlıyor. çok kritik bi yerde 3bin lira zam gelse alıcıya o zam 46bin lira olarak yansıyor ötv yüzünden hocam.


    Araba fiyatları düşer mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 13 Kasım 2020; 22:52:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Euro kuruna göre fiyat belirleniyorsa aracınızın şuanki fiyatı 1,5 ay önce anlaştığınız fiyata yakın çıkıyor, ama ben bayilerin indirim yapacağını sanmıyorum, yaparsa da cüzi miktar yaparlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam bilmiyorum ama kurlar sabitlenmişti sanki. Bu yüzden düşmesi düşük ihtimal. İyice araştırın emin olun sabit kurdaki fiyat mıydı diye. Bu arabanın yakında yüzde 80 dilimine girmesi mümkün. Araştırın ona göre hareket edin hocam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.